ΜΕΝΟΥ

Με επιτυχία η τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Πρωταρά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 η τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο διοργανώνει ο Διεθνής Σύνδεσμος Αστυνομικών (I.P.A.).

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται κατά τη φετινή χρονιά από τον Διεθνή Σύνδεσμο Αστυνομικών Κύπρου σε Πρωταρά και Αγία Νάπα στις 5 και 6 Μαΐου.

Κατά την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στη δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Λεύκολλα στον Πρωταρά συμμετείχε το Παραδοσιακό Σχήμα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ με παραδοσιακά τραγούδια, ενώ τα χορευτικά τμήματα που συμμετέχουν από Κύπρο, Ελλάδα (Κρήτη), Ισραήλ, Ρουμανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, συμμετείχαν χορεύοντας κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.

Χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας και Πρόεδρος του ΚΔΣ του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών Κύπρου κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Τουρισμού, κ. Αντώνης Κουτσούλης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών Κύπρου και Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών Αμμοχώστου κ. Γιώργος Δημητρίου.

Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρέλαση με τα χορευτικά σχήματα και με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Μπάντας “Αρμονία” Δήμου Παραλιμνίου.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!