ΜΕΝΟΥ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με MCC & Engineers LLC

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία MCC & Engineers LLC υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας με στόχο την προώθηση της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων στον τομέα της διαχείρισης κατασκευαστικών έργων καθώς και την παροχή ευκαιριών ένταξης των φοιτητών/τριών και αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Η Συμφωνία Συνεργασίας συνδυάζει την ακαδημαϊκή τεχνογνωσία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και την εμπειρία του κλάδου της κατασκευαστικής εταιρείας MCC & Engineers LLC για να προωθήσει την καινοτόμο έρευνα, ανάπτυξη και εφαρμογή πρακτικών διαχείρισης κατασκευαστικών έργων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δρ. Χιδίρογλου, σύμβουλος στη διαχείριση συμβολαίων και προγραμματισμό έργων, με πολυετή εμπειρία, στο πλαίσιο αυτό, παραχώρησε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου αντίτυπο του βιβλίου που έχει εκδώσει με τίτλο «Συμβόλαια Υπεργολαβίας, Προσφορά, Διαπραγμάτευση και Όροι Συμβολαίου». Το βιβλίο αναφέρεται στα συμβόλαια υπεργολαβίας στην Κυπριακή Οικοδομική Βιομηχανία.

Η συνεργασία μεταξύ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και της MCC & Engineers LLC αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ ακαδημαϊκού χώρου και βιομηχανίας, την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση του τομέα της διαχείρισης κατασκευαστικών έργων και αποτελεί ορόσημο καθώς ανοίγει το δρόμο για νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Την Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Αναπλ. Καθηγητής Δρ. Γιάννης Μπέλλος, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, και ο Δρ. Ιορδάνης Χιδίρογλου, Διευθυντής της MCC & Engineers LLC.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!