ΜΕΝΟΥ

Ο Όμιλος Υπεραγορών MAS για ακόμη μία χρονιά γεμίζει το Νοσοκομείο Λάρνακας με χρώματα αγάπης!

Ο Όμιλος Υπεραγορών MAS, την Τετάρτη, 15 Μαΐου, μέσω της δράσης «Ζωγραφίζουμε Χαμόγελα» ένωσε δημιουργικά το καλλιτεχνικό του ταλέντο και με αγάπη, πίστη και όραμα προς την προσφορά γέμισε χρώμα το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας χαρίζοντας αμέτρητα χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλους.

Mια ομάδα αποτελούμενη από ιδιοκτήτες υπεραγορών, υπαλλήλους και καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν τους τοίχους της παιδιατρικής πτέρυγας δημιουργώντας έναν καμβά ελπίδας στον οποίο αποτυπώθηκαν η χαρά και τα χαμόγελα με χρώματα που ευγενικά προσέφερε για τη δράση η εταιρεία Peletico.

Η πρωτοβουλία «Ζωγραφίζουμε Χαμόγελα» των Υπεραγορών MAS λαμβάνει χώρα για 6η συνεχή χρονιά με τη δράση τα τελευταία 2 χρόνια να επικεντρώνεται στην παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Τα προηγούμενα 4 χρόνια στο επίκεντρο ήταν το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Στόχος της ενέργειας είναι η στήριξη των μικρών μας φίλων που αγωνίζονται καθημερινά, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής κουλτούρας του Ομίλου και με όραμα έναν καλύτερο και πιο φωτεινό κόσμο για όλους.

Ο Όμιλος Υπεραγορών MAS από το 1996, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο ως  ένας από τους πρώτους συνδέσμους Υπεραγορών στο νησί, συνθέτει μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα Υπεραγορών Παγκύπρια σε αριθμό καταστημάτων.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τον Όμιλο Υπεραγορών MAS στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

Βασισμένος σε αυτές τις αρχές και αξίες, ο Όμιλος Υπεραγορών MAS είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κουλτούρα της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς που χαρακτηρίζουν την κυπριακή κουλτούρα ενώ τάσσεται στο πλευρό κάθε οργανωμένου συνόλου και θεσμού που έχει ως στόχο την κοινωνική ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου εν γένει.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!