ΜΕΝΟΥ

Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas δίπλα στον σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή και στους πελάτες του!       

Ο Όμιλος Υπεραγορών MAS, το Σάββατο 6 Ιουλίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λαϊκή Υπεραγορά MAS στο Φρέναρο, παρέδωσε επιταγή ύψους €22,000 στον πρόεδρο του συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, κ. Γιώργο Πενηνταέξ. Το ποσό συγκεντρώθηκε από την δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου «Όλοι μαζί ενάντια στον παιδικό καρκίνο», που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου. Οι 200 κουμπαράδες που τοποθετήθηκαν σε 55 Υπεραγορές Mas Παγκύπρια έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούσαν για τη στήριξη των μικρών μας φίλων που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα τους ενάντια στην ασθένεια του καρκίνου. Αξιέπαινη παραμένει η πολύτιμη συμβολή των χορηγών ΑΧΝΑΓΑΛ, ΑΜΑΛΙΑ, MAXI, ΝΕΦΕΛΗ και QUAKER, που στήριξαν τη δράση.

Μετά την παράδοση της επιταγής στον σύνδεσμο, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Υπεραγορών Mas, κ. Λούκας Ζουρίδης, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του Μεγάλου Διαγωνισμού του mobile application “mas&WIN!”, με δώρο ένα ολοκαίνουργιο Suzuki Vitara Strong Hybrid 1,500 κυβικών, αξίας €27,500, του Ομίλου Εταιρειών A. Trikomiti που θα χαρίσει στιλάτες διαδρομές και μια πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία σε έναν Μεγάλο Νικητή.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31/12/24 και θα προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες και χρήστες της εφαρμογής “mas&WIN!” να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού.

Με αθροιστικές αγορές αξίας €40 με τη χρήση της εφαρμογής “mas&WIN!”, ο πελάτης θα κερδίζει αυτόματα μία συμμετοχή ενώ θα έχει και δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών ανάλογα με το ύψος των αγορών που κάνει σε κάθε του επίσκεψη στις Υπεραγορές Mas.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει το νέοSuzuki Vitara αξίας €27,500 σε ειδική τελετή που θα  πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Ομίλου Εταιρειών A. Trikomiti, στην Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους & προϋποθέσεις του διαγωνισμού, στο www.mas.com.cy.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!