ΜΕΝΟΥ

Λούκας Γιώρκας: Ο εξέχων πρεσβευτής της Europa Donna Κύπρου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ενεργούς κοινωνικής προσφοράς της Europa Donna Κύπρου, ο Οργανισμός ενώνει τις δυνάμεις του με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Λούκα Γιώρκα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού μία σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού και τον καρκίνο των ωοθηκών.

Διανύοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής της, η Europa Donna Κύπρου προσβλέπει σ’ ένα μέλλον με λιγότερα περιστατικά καρκίνου, με καθολική δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης, εξειδικευμένης θεραπείας και φροντίδας. Ο Οργανισμός ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη μίας νέας μεγάλης εκστρατείας με σύνθημα  το “Δικαίωμα στη Λήθη”, δηλαδή το δικαίωμα των ατόμων με εμπειρία καρκίνου να προχωρήσουν στη ζωή τους, χωρίς διακρίσεις, έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις. Συνοδοιπόρος σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα είναι ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Πολυτάλαντος, δραστήριος, δημιουργικός και πάντα ευαισθητοποιημένος με κοινωνικά θέματα, ο Λούκας Γιώρκας οραματίστηκε και σχεδίασε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Europa Donna Κύπρου Μάριο Χαραλαμπίδη, μία σειρά δράσεων που θα γίνουν ο δίαυλος επικοινωνίας του Οργανισμού με τον καθένα από εμάς.

Οι δράσεις που επιμελήθηκε προσωπικά ο Λούκας Γιώρκας (ενημερωτικά podcasts, video series, κ.ά.) θα ξεδιπλώνονται σταδιακά το προσεχές διάστημα, με αποκορύφωμα τη συναυλία στον αγώνα δρόμου «Race for the Cure», που διοργανώνει η Europa Donna Κύπρου, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στη Λευκωσία.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!