ΜΕΝΟΥ

Ο θρύλος Lionel Messi θα είναι ο Νονός του μεγαλύτερου πλοίου στον κόσμο ICON OF THE SEAS της Royal Caribbean.

Οι θρύλοι δεν παίζουν μόνο για να κερδίσουν. Αλλάζουν το παιχνίδι για πάντα. Δύο θρύλοι πρόκειται να γράψουν ιστορία μαζί — Ο θρύλος της θάλασσας και ο θρύλος του ποδοσφαίρου!
Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι το «επίσημο Icon του Icon of the Seas» δηλαδή ο νονός του πλοίου. Ως μέρος της μακροχρόνιας ναυτικής παράδοσης, ο Μέσι θα παραβρεθεί στην τελετή βάφτισης του Icon of the seas για να ονομάσει το πλοίο στις 23 Ιανουάριου του 2024 στο Μαϊάμι. 

«Είμαι ενθουσιασμένος και είναι μεγάλη μου τιμή να γίνω μέλος της οικογένειας της Royal Caribbean και να γιορτάσουμε μαζί την άφιξη του Icon of the Seas που αλλάζει το παιχνίδι», δήλωσε ο Lionel Messi.

“Το Icon απέχει μακράν από οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω για διακοπές, με απίστευτες υπηρεσίες και χώρους που δεν έχετε ξαναδεί, όλα σχεδιασμένα για να δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις.”

Τα δρομολόγια ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2024. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στην Top Kinisis Travel στο 77787878  ή στην ιστοσελίδα www.topkinisis.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!