ΜΕΝΟΥ

Limassol Christmas Festival Σε Πλήρη Εξέλιξη

Το Limassol Christmas Festival είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη στο Eliochori Fun Park στην Παρεκκλησιά, και αναδεικνύει μια πολυδιάστατη εκδήλωση με θεματολογία τα Χριστούγεννα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

Το Luna Park έχει ξεχωριστά παιχνίδια, φουσκωτές βαρκούλες, συγκρουόμενα, τρενάκια και άλλα πολλά.

Για τους μικρούς μας φίλους, θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Mascots show με 19 μάσκοτες και ένα εντυπωσιακό Magic Show στις 24 Δεκεμβρίου με τον μοναδικό Λιοτάτη. Ο εντυπωσιακός ξυλοπόδαρος και ο επιβλητικός Τρανσπόρτερ θα βρίσκονται εκεί να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους.

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Market, πάνω από 10 περίπτερα προσφέρουν μοναδικά έργα τέχνης, κοσμήματα, κεριά και πολλά άλλα. Επιπλέον, διάφορα food trucks σερβίρουν επιλογές φαγητού όπως Mexican cuisine, Burgers, bao buns, noodles, ελληνικός γύρος, German hot dogs και ποικιλία άλλων κουζίνων.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτό το φεστιβάλ γεμάτο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

EVENTS LIMASSOL CHRISTMAS FESTIVAL

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, όλα τα events του Limassol Christmas Festival που είχαν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα στο Eliochori Fun Park μεταφέρονται σε νέο χώρο διεξαγωγής.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο OPUS EVENTS VENUE στη Λεμεσό, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– 25/12 – Tranos

– 26/12 – Lila

– 28/12 – Anastasia

– 2/1 – Josephine

– 3/1 – Marseaux

– 5/1 – Mente Fuerte

Ζητούμε συγνώμη για την αλλαγή και την ταλαιπωρία που μπορεί να προκληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα εισιτήρια, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 77770503 ή μέσω email στο info@christmasfestive.com. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα στη σελίδα της Ticketmaster Cyprus και ACS σε όλη την Κύπρο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, Antojito Mexican Cuisine & City, για την υποστήριξή τους!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!