ΜΕΝΟΥ

Στον δρόμο η Lexus Cycling Dream Team!

Από νωρίς το πρωί για τον «Αγώνα Αγάπης»

Ξεκίνησε σήμερα από τις 08:00 το πρωί η φετινή φιλανθρωπική ποδηλασία της Lexus Cycling Dream Team από το Φιλάνι της Λευκωσίας για μια ποδηλατική διαδρομή 130 χιλιομέτρων, κατά κύριο λόγο εκτός δρόμου, διασχίζοντας διάφορες ορεινές κοινότητες.

 Η φιλανθρωπική ποδηλασία την 1η μέρα θα περάσει από Μαχαιρά, Παλαιχώρι, Άλωνα με διανυκτέρευση στην Κυπερούντα, ενώ τη 2η μέρα από Πελέντρι, Ακρούντα και Γερμασόγεια, προτού τερματίσει στη Μητρόπολη Λεμεσού, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου γύρω στις 3.00 μ.μ. Mέλη του Σώματος Εθελοντών του SupportCY συνοδεύουν τους ποδηλάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τη διαδρομή που διανύουν η ομάδα, ανά ημέρα, στους ακόλουθους συνδέσμους:

Για την 1η ημέρα εδώ: https://bit.ly/3PXQrR8

Για τη 2η ημέρα εδώ: https://bit.ly/3rSWQFh                                                           

Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας της Lexus Κύπρου, με τη συνεργασία του SupportCY, της Τράπεζας Κύπρου και των εθελοντών της ποδηλατικής ομάδας Lexus Cycling Dream Team, είναι η υποστήριξη της «Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού», καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου στο Φιλάνι.

Για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά μέσω της ιστοσελίδας www.koinotitaagioulouka.com ή επικοινωνώντας στο 99 420962.

Η Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού (αρ. μητρώου 290), είναι εγκεκριμένο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα που συστάθηκε στις 19 Μαρτίου 2008, σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμου 57/1972. Η ανάγκη σύστασης του Ιδρύματος προέκυψε λόγω της περιορισμένης διάθεσης χώρων με επαρκείς και σύγχρονες υποδομές και την κατάλληλη στελέχωση για τη φιλοξενία και φροντίδα των συνανθρώπων μας με αναπηρίες.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!