ΜΕΝΟΥ

Let’s RUN! Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5ΚΜ επιστρέφει πανηγυρικά στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού!

Για 10η συνεχή χρονιά η εταιρεία στηρίζει την πιο μεγάλη αθλητική γιορτή του νησιού ως χορηγός της εταιρικής διαδρομής 5ΚΜ με συνοδοιπόρο τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 19 & 20 Μαρτίου 2022 χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Μαζί του σταθερά και η Primetel που για ακόμα μια φορά υποστηρίζει με τον πιο έμπρακτο τρόπο τις αξίες και τα μηνύματα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ως Χρυσός Χορηγός της Εταιρικής Διαδρομής των 5ΚΜ, αλλά και επίσημος τηλεπικοινωνιακός πάροχος. Πρόκειται για τον πλέον δημοφιλή αγώνα του Μαραθωνίου, καθώς αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 10.000 δρομείς και περισσότερες από 250 εταιρείες! Μία ξεχωριστή ευκαιρία για φίλους και συναδέλφους να τρέξουν μαζί, για κοινούς σκοπούς στο μοναδικό παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Με κεντρικό μήνυμα “Let’s RUN”, η Primetel και οι άνθρωποί της φέτος τρέχουν μαζί με τον ΠΑΣΥΚΑΦ συμμετέχοντας και με αυτό τον τρόπο στη συλλογική προσπάθεια του φορέα.

Let’s RUN! Διαγωνισμός με 200+ δώρα

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Primetel “τρέχει” από σήμερα έναν ξεχωριστό διαγωνισμό με περισσότερα από 200 δώρα. Όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν Smartphones, Smartwatches, eSIMS και άλλες εκπλήξεις είτε μέσα από την ιστοσελίδα https://primetel.com.cy/run-el, ή σκανάροντας το QR code που θα βρουν σε κεντρικά σημεία.

Ραντεβού λοιπόν για 10η χρονιά με την Primetel τo Σάββατο 19 Μαρτίου στην γραμμή εκκίνησης του μεγαλύτερου δρομικού γεγονότος της Κύπρου για τον πιο καλό σκοπό!

Περισσότερα σχετικά με τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ εδώ: https://primetel.com.cy/run-el

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!