ΜΕΝΟΥ

H Κωτσόβολος μαζί με τους ανθρώπους της στηρίζει την εκστρατεία

«ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά»

Η Κωτσόβολος στήριξε την εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για να αρχίσουν τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών τη νέα σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα και με αγάπη, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και συγκέντρωσαν σχολικά είδη, προκειμένου να ενισχύσουν παιδιά ευάλωτων οικογενειών, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΠΣΣΕ «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά».

Συγκεκριμένα, ύστερα από κάλεσμα της εταιρείας, οι εργαζόμενοί της στα τρία καταστήματα της Κωτσόβολος σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο κινητοποιήθηκαν άμεσα και συγκέντρωσαν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, βιβλία, παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, σνακ μακράς διάρκειας, χυμούς κ.α., τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν στα Σώματα Εθελοντών στις τρεις επαρχίες.

Η εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» υλοποιείται για 9η συνεχόμενη χρονιά και έχει στόχο να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μέχρι σήμερα, μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας του ΠΣΣΕ, έχουν βοηθηθεί πέραν των 20.600 ευάλωτων οικογενειών.

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος, ένωσαν τις δυνάμεις τους στηρίζοντας πρωτοβουλίες για μία Καλύτερη Ζωή, προσφέροντας σε μικρά παιδιά χαμόγελα και ελπίδα για τη νέα σχολική χρονιά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!