ΜΕΝΟΥ

Η Κωτσόβολος μας καλεί να κάνουμε REACT μέσα από τη νέα YouTube σειρά

React Docuseries: Αναπηρία, κυκλική οικονομία, περιβάλλον, εθελοντισμός, συμπερίληψη είναι μερικά από τα επεισόδια που θα δούμε στο YouTube κανάλι της Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος υλοποιεί αδιάκοπα δράσεις γύρω από το Περιβάλλον, την Κοινωνία, τον Άνθρωπο, μέσα από το ESG πρόγραμμά της, το «REACT», έχοντας ως βασικό στόχο να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει το κοινό να αντιδράσει μαζί της σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Στο πλαίσιο αυτό λανσάρει τη νέα, ανατρεπτική digital σειρά «React Docuseries» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα.

Κάθε μήνα, το «React Docuseries» αναλύει ένα συγκεκριμένο θέμα από όλες τις πλευρές του και μας παρουσιάζει την πραγματική εικόνα που επικρατεί. Αναπηρία, κυκλική οικονομία, περιβάλλον, εθελοντισμός, συμπερίληψη είναι κάποια από τα επεισόδια που θα δούμε στο κανάλι YouTube της Κωτσόβολος.

Data, videos, trends, quotes, puns, συνεντεύξεις με πρόσωπα-κλειδιά για το εκάστοτε θέμα και όχι μόνο, το «React Docuseries» θα τα έχει όλα.

Βασικός στόχος; Να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να μας κάνει όλους μας να αναρωτηθούμε: σε έναν κόσμο που φωνάζει για βοήθεια, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Η νέα σειρά έρχεται, λοιπόν, να μας υπενθυμίσει ότι μόνο ΜΑΖΙ, μπορούμε να φέρουμε μία καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο επιδραστική αλλαγή.

Εδώ μπορείς να δεις το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο προσεγγίζει το ζήτημα της αναπηρίας και μιλάει για το τι σημαίνει προσβασιμότητα στην πόλη μέσα από τα μάτια της πρώτης καλεσμένης της σειράς, της Γεωργίας Καλτσή, που κινείται με αμαξίδιο και κάνει REACT για τον άνθρωπο, με στόχο μία Καλύτερη Ζωή για όλες και όλους χωρίς περιορισμούς.

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείς να δεις, επίσης, το trailer της σειράς.

REACT. Μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο!

***

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/ 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 97 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!