ΜΕΝΟΥ

Αυτή είναι η φάση σου φέτος με Κωτσόβολο και ISIC!

Η νέα συνεργασία του Κωτσόβολου με την ISIC σε Ελλάδα και Κύπρο ήρθε για να σου προσφέρει μία Καλύτερη Φοιτητική Ζωή

Τη φετινή φοιτητική σεζόν, ο Κωτσόβολος γίνεται ο σύμμαχός σου και σου παρέχει συνεχώς προνόμια για να έχεις περισσότερες ευκαιρίες για μοναδικές προσφορές και άμεση πρόσβαση σε αμέτρητα προϊόντα για το σπίτι και κορυφαίες συσκευές τεχνολογίας, που θα σε πάνε…σε άλλο level!

Μέσω της νέας συνεργασίας του Κωτσόβολου με την ISIC (International Student Identity Card), έχεις όφελος 10% σε κορυφαίες οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας για αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος, το kotsovolos.cy και το τηλεφωνικό κέντρο 2245 9999, με τη χρήση ενός μοναδικού κουπονιού*.

Αν είσαι, λοιπόν, κάτοχος της ISIC, της μοναδικής ταυτότητας που πιστοποιεί τη φοιτητική ιδιότητα και αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορείς να απολαύσεις πάνω από 150.000 εκπτώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και σε περισσότερες από 130 χώρες.

Με την προσθήκη του Κωτσόβολου στο δίκτυο συνεργατών της ISIC, οι επιλογές σου πλέον διευρύνονται ακόμη περισσότερο, καθώς είναι ο προορισμός για να βρεις αμέτρητα προϊόντα απ’ όλα τα κορυφαία brands, να επισκευάσεις μία συσκευή που σου χάλασε, να βρεις χρήσιμες υπηρεσίες και να ανακαλύψεις τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για μια φοιτητική ζωή, όπως την ονειρεύεσαι.

Βρες εδώ ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα φοιτητική χρονιά και άσε τον Κωτσόβολο να κάνει τα υπόλοιπα γιατί… Αυτή είναι η φάση σου!

Δεν έχεις αποκτήσει ακόμα την ISIC card; Κάνε τώρα την αίτησή σου στο isic.com.cy και γίνε μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας!

* Η προσφορά αφορά αποκλειστικά κατόχους ISIC Card για 10% όφελος σε προϊόντα όλων των κατηγοριών με οριζόντια μείωση στο σύνολο του καλαθιού, πλην των μεταφορικών. Ισχύς κουπονιών έως 31/12/2023. Περιορισμός χρήσης έως 2 κουπόνια ανά κάτοχο.

***

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.cy/

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 95 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!