ΜΕΝΟΥ

Κωτσόβολος: Φρόντισε τον εαυτό σου όποιος κι αν είναι αυτός

Γιατί το μόνο που έχει σημασία είναι να νιώθουμε όμορφα και ο Κωτσόβολος έχει τον τρόπο!

Την προσωπική μας φροντίδα αναλαμβάνει ο Κωτσόβολος μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα “Personal care”, αφιερωμένη σε προϊόντα και tips ομορφιάς και περιποίησης.

 Μέσα από την περιήγησή μας σε αυτή, μπορούμε να βρούμε συγκεντρωμένες, αμέτρητες επιλογές από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και λύσεις για την καλύτερη περιποίησή μας, που θα μας κάνουν να νιώσουμε όμορφα και ξεχωριστά. Περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες, όπου κάθε μία από αυτές διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο, τόσο για την προσωπική μας φροντίδα, όσο και για την ανανέωση του στιλ μας.

Συγκεκριμένα, η ενότητα “Hairstatic” διαθέτει όλα εκείνα τα προϊόντα για να έχουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά μας στο σπίτι μας, με τον πιο εύκολο τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για τις σύγχρονες ξυριστικές μηχανές, με τον εργονομικό σχεδιασμό και την ισορροπημένη κατανομή βάρους για πανεύκολο, μοντέρνο κούρεμα και γρήγορο styling. Στην “In your face” ενότητα, μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες συσκευές που θα μας λύσουν τα χέρια για την περιποίηση του προσώπου μας ενώ στη “Body language” ενότητα διατίθενται συστήματα εξειδικευμένης φροντίδας, που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές μας ανάγκες όσο και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης του σώματός μας. Και επειδή it’s “Healthy oclock”, πέρα από την ομορφιά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την σωστή υγιεινή! Κάτι για το οποίο έχει φροντίσει ο Κωτσόβολος, καθώς μέσα από την ενότητα αυτή μπορούμε να βρούμε ψηφιακές ζυγαριές μπάνιου, συσκευές μασάζ για χαλάρωση, επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες κι άλλα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, που θα κάνουν τη μέρα μας πιο ευχάριστη και απολαυστική.

Και το tip της σελίδας! Με το γλωσσάρι ομορφιάς και φροντίδας, μπορούμε να μάθουμε αναλυτικά όρους και τεχνολογίες για τις συσκευές προσωπικής περιποίησης, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, για κάθε μας ανάγκη!

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην dedicated σελίδα της Κωτσόβολος για προσωπική περιποίηση και φροντίδα και περιηγηθείτε για να βρείτε χρήσιμα tips ομορφιάς και όχι μόνο, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.cy/personal-care-cy

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.021 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους τη φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!