ΜΕΝΟΥ

Η Κωτσόβολος κλείνει 2 χρόνια στην Κύπρο και το γιορτάζει!

H Κωτσόβολος γιορτάζει τα δυο χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο και σε περιμένει στα 3 υπερσύγχρονα καταστήματά της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο με εκπλήξεις, φανταστικές προσφορές και πολλά διασκεδαστικά happenings.

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν!

3… καταστήματα Κωτσόβολος, 2… χρόνια στην Κύπρο, 1… μοναδικός προορισμός!

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του 2ου χρόνου λειτουργίας των καταστημάτων της, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, η Κωτσόβολος, μας προσκαλεί σε ένα γιορταστικό τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με κορυφαίες προσφορές (30% όφελος σε χιλιάδες οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας και πενταπλάσιους βαθμούς ανταμοιβή για αγορές με κάρτες της τράπεζας Κύπρου), εκπλήξεις και διαγωνισμούς κάθε μέρα, σε κάθε κατάστημα.

Και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μη χάσεις το ολοήμερο πάρτι και στα 3 καταστήματα της Κωτσόβολος, με μουσική, κυνήγι χαμένου θησαυρού και πολλά ξεχωριστά happenings.

Επιπλέον, στο κατάστημα της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Κώστας Καρνάκης από τον ΚΛΙΚ FM, μας επιφυλάσσουν ένα μοναδικό radio live link και μας περιμένουν από τις 11:00-13:00, να γιορτάσουμε παρέα.

Στην Κωτσόβολος θα βρεις απ’ όλα τα κορυφαία brands σε μεγάλη ποικιλία, διαδραστικούς και πρωτοποριακούς τρόπους να τα δοκιμάσεις, καινοτόμες υπηρεσίες για γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση, έμπειρο προσωπικό, αλλά και ευέλικτες μεθόδους πληρωμής και παραλαβής, που σου υπόσχονται ταχύτητα και μία κορυφαία αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία όμως, αυτά τα δύο χρόνια, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού από την πρώτη στιγμή έδωσε το παρών της τόσο με δομημένα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όσο και σε έκτακτες συνθήκες, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι της για να γίνει η Ζωή των ανθρώπων Καλύτερη.

Μας περιμένει, λοιπόν, από τις 28 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 2 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο, να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες Καλύτερης Ζωής. Γιατί…

Αυτό είναι Celebration. Αυτό είναι Κωτσόβολος

Κάνε κλικ εδώ και δες τα happenings, τις προσφορές και τις εκπλήξεις όλου του εορταστικού 3ημέρου. 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 95 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!