ΜΕΝΟΥ

Η Κωτσόβολος κάνει «REACT» αυτά τα Χριστούγεννα και στηρίζει συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη

Στο πλαίσιο του ESG προγράμματος της εταιρείας «REACT», για έναν καλύτερο κόσμο, για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις

Η Κωτσόβολος, με το νέο ESG πρόγραμμά της μας καλεί να αντιδράσουμε σε όσα βλάπτουν τον κόσμο και μαζί να τον αλλάξουμε προς το καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό, η Κωτσόβολος βρίσκει την ευκαιρία μαζί με τους ανθρώπους της και τους καταναλωτές, να αντιδράσει και αυτά τα Χριστούγεννα και να κάνει τις δικές της πράξεις «Αγάπης», που γεμίζουν χαρά τα παιδικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους, πράξεις ουσίας που μπορούν να φέρουν μια μεγάλη αλλαγή, για έναν Καλύτερο Κόσμο.

Στηρίζοντας έτσι, τη δράση του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», η Κωτσόβολος παρέδωσε στον Οργανισμό δωροεπιταγές από καταστήματα ένδυσης-υπόδησης, τροφίμων και παιχνιδιών για να δοθούν/ή για να υποστηριχθούν 20 ευάλωτες οικογένειες της Κύπρου. Παράλληλα, οι άνθρωποί της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, ύστερα από κάλεσμα που απηύθυνε η εταιρεία, συγκέντρωσαν 46 δώρα με πολλές ευχές, τα οποία, είχαν τη χαρά να παραδώσουν αυτοπροσώπως στους μαθητές των σχολείων του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή, η Κωτσόβολος έλαβε το βραβείο της εθελοντικής προσφοράς στον 8ο  Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής προσφοράς που διοργάνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και ο Commercial Operations Manager Cyprus Κωνσταντίνος Ιωάννου, ήταν εκεί για να το παραλάβει.

Επιπλέον, για ακόμη μία χρονιά η Κωτσόβολος στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, με κάθε συσκευασία δώρου που αγοράζουν οι καταναλωτές από τα καταστήματα της εταιρείας.

Η Κωτσόβολος, λοιπόν, μας προτρέπει, μέσα από τις δικές της REACT δράσεις, να κάνουμε όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και κάθε μέρα μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης, ικανές να φέρουν την αλλαγή, αντιδρώντας όλοι μαζί για έναν Καλύτερο Κόσμο.

***

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 97 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!