ΜΕΝΟΥ

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου (Πρόγραμμα εκδηλώσεων)

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι

Με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου αλλά και με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους κορυφώνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου.

Την περασμένη Πέμπτη, 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι η καθιερωμένη εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης όπου οργανωμένα σύνολα και σωματεία ανέλαβαν το «τσίκνισμα» και το ψήσιμο κρέατος. Παράλληλα, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η τελετή στέψης του νέου Βασιλιά του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, Δημήτρη «Πέπε» Τσιερκέζου ο οποίος παρέλαβε το σκήπτρο από την περσινή Βασίλισσα, Χριστιάνα Σιοπαχά.

Παιδικό θέατρο σκιών και βραδινή παρέλαση το Σάββατο 16 Μαρτίου

Την παραμονή της μεγάλης παρέλασης θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παραλιμνίου θα πραγματοποιηθεί η παιδική παράσταση του Σύγχρονου Θεάτρου Σκιών «Σκάντζης ο Σκαντζοχοιράκης στην Καρναβαλούπολη». Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολούθως στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η «Βραδινή Ποδαράτη Παρέλαση» με ελεύθερο θέμα αμφίεσης. Αφετηρία της θα είναι η οδός Γρίβα Διγενή και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου θα πραγματοποιηθεί ένα ξέφρενο πάρτι σε ρυθμούς καρναβαλιού με Dj.

Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού Αμμοχώστου κορυφώονται με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Παραλίμνι.

Η παρέλαση ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι με αφετηρία το Β’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου και θα διέλθει διαμέσου της λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Αγίου Γεωργίου.

Φέτος η Καρναβαλίστικη Παρέλαση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ προηγούμενων συμμετοχών, αφού θα παρελάσουν περισσότερες από 30 ομάδες με ή χωρίς άρματα και οι Καρναβαλιστές αναμένεται να φτάσουν τις τρεις χιλιάδες, ενώ δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες αναμένεται να επισκεφθούν το Παραλίμνι για να την παρακολουθήσουν.

Η Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση του Σίγμα.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν ο Δήμος Παραλιμνίου και η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού Αμμοχώστου. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η τηλεόραση Σίγμα.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!