ΜΕΝΟΥ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ RHAPSODY OF THE SEAS

 Η Lets Go Tours by Amathus, επιλεγμένος αντιπρόσωπος της Royal Caribbean στην Κύπρο, ανακοινώνει την κυκλοφορία καταλόγου για τις κρουαζιέρες από Λεμεσό με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas για το καλοκαίρι 2022.

 Επιλέξτε από τρία προγράμματα κρουαζιέρων, 7, 8 και 9 ημερών και ετοιμαστείτε για μια κρουαζιέρα πολιτισμού και χαλάρωσης σε αγαπημένους προορισμούς. Το Rhapsody of the Seas σας σαλπάρει κάθε εβδομάδα, από 6 Αυγούστου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2022, για 6 μοναδικές κρουαζιέρες σε Ρόδο, Μύκονο, Πειραιά, Σαντορίνη και Χάιφα, με μια από αυτές να περιλαμβάνει επίσκεψη και στο Ασντόντ (Ιερουσαλήμ) με τιμές που αρχίζουν από μόνο €539 το άτομο!

Για οικογένειες προσφέρεται περιορισμένος αριθμός τρίκλινων και τετράκλινων καμπινών. Επωφεληθείτε επίσης από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Family Plan όπου μια οικογένεια έχει την επιλογή διαμονής σε δύο καμπίνες δίπλα-δίπλα με διπλάσιο χώρο, δύο μπάνια και περισσότερη άνεση.

Οι κρουαζιέρες με το Rhapsody of the Seas είναι προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού μας κοινού, με ζωντανή μουσική, ειδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, τοπικές γεύσεις στα γεύματα και τα ποτά, και καθημερινή ενημέρωση στα Ελληνικά.

Κάντε κράτηση τώρα με μόνο €50 προκαταβολή για να εξασφαλίσετε την καμπίνα της επιλογής σας και να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές της Let’s Go Tours by Amathus.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τον κατάλογο από τα γραφεία της Let’s Go Tours by Amathus, 77 77 82 77 ή να τον κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα www.letsgotours.com. Ο κατάλογος διατίθεται και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!