ΜΕΝΟΥ

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε μοναδικές ταινίες στο Open Air Cinema του Nicosia Mall

Tο Nicosia Mall δίνει ραντεβού και φέτος με τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας και χαρίζει στα βράδια μας τη μαγεία του θερινού σινεμά. Οι υπέροχες βραδιές του Open Air Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, παρέα με ποτό και φαγητό, βρίσκονται φέτος στον χώρο Plaza του Nicosia Mall και υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Ράδιο Πρώτο 99.3 που δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις κάθε εβδομάδα.

Για την εβδομάδα 11/08/2022 – 17/8/2022 διεκδικείστε διπλές προσκλήσεις για όποια ταινία επιθυμείτε από τις πολλές διαφορετικές που προβάλλονται όπως Bullet train, Minions, Top Gun, Thor, Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα. Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν μέσω Viber στο 99990894 CINEMA κενό και το ονοματεπώνυμό σας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Μάθετε όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολής στο https://www.riopremiercinemas.com.cy, κάντε την κράτησή σας online ή στο ταμείο του θερινού σινεμά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!