ΜΕΝΟΥ

Κέντρο Πολιτισμού ‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

To Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: Το Κέντρο Πολιτισμού ‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαίου 2023 και ώρα 19.00 στον  Πολυχώρο «Αττικόν», Ευαγόρα Παλληκαρίδη,Πάφος

Oμιλητής θα είναι ο Γιάννης Βεντουράκης Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας BETAPLAN Ventourakis – Tavaniotis & Associates, καθώς και ενεργό μέλος της Επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Ακρόπολης. Επίσης είναι συνεργάτης με το Renzo Piano Building Workshop (RPBW) για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το θέμα της ομιλίας του θα είναι : Από τη Σύλληψη της ιδέας στην Υλοποίηση- (ΚΠΙΣΝ)

Ομιλήτρια επίσης της εκδήλωσης θα είναι η Έλλη Παγκάλου, Αρχιτέκτονας Τοπίου (Landscape Architecture MLA, University of Edinburgh) και ιδρυτική εταίρος της εταιρείας H. Pangalou and Associates HPA. Η  Έλλη Πάγκαλου ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό του τοπίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υπό την καθοδήγηση του Renzo Piano και σε συνεργασία με την Debora Nevius. Ως Αρχιτέκτονας Τοπίου, η Έλλη Πάγκαλου διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς σχεδιαστικής εμπειρίας, διερευνώντας κυρίως το σχεδιασμό τοπίου και τη δημιουργία τόπων ως δυναμικές μορφές που ενημερώνουν και εμπλουτίζουν τη ζωή των ανθρώπων. Το θέμα της ομιλίας της θα είναι: Μεταμορφώσεις ενός Τόπου – (ΚΠΙΣΝ)

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!