ΜΕΝΟΥ

Την Κυριακή, 23 Απριλίου η 5η εσωτερική έκθεση «The Autofix Show 2023» της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Απριλίου η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της πέμπτης εσωτερικής εταιρικής έκθεσης «The Autofix Show 2023» την οποία διοργανώνει την Κυριακή, 23 Απριλίου σε ένα χώρο 2.000τμ, στο Περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Η έκθεση διοργανώνεται από το 2013 κάθε δύο χρόνια με εξαίρεση το 2021 όταν δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι επισκέπτες μπορούν να δουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ελαστικά, λιπαντικά, εργαλεία και τεχνικό εξοπλισμό συνεργείων και να συνομιλήσουν απευθείας με τους απεσταλμένους των εργοστασίων.

Μετέχουν περισσότερες από 40 εταιρείες-εκθέτες. Πρόκειται αποκλειστικά για συνεργάτες της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ από το εξωτερικό. Πέραν των 70 ξένων απεσταλμένων, προερχόμενοι από χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Δανία, Ελλάδα, Σερβία, Πολωνία, και αλλού θα βρεθούν στο νησί μας ώστε να εκθέσουν τα προϊόντα των εταιρειών τους και να έρθουν σε απευθείας επαφή με το αγοραστικό κοινό της Κύπρου.

Διαδραστικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Η έκθεση «The Autofix Show» απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανικούς αυτοκινήτων, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών. Προσελκύει ακόμα φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής, καθώς επίσης και καθηγητές των συγκεκριμένων κλάδων.

Η φετινή έκθεση «The Autofix Show 2023» θα είναι εμπλουτισμένη με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, θα υπάρχει αίθουσα παρουσιάσεων και σύντομων σεμιναρίων, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχουν οι εταιρείες Bosch, Nussbaum, Mahle, Hunter, HPA, Topdon και πολλά άλλα.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!