ΜΕΝΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΠΝΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ KAPNOS AIRPORT SHUTTLE.

Συμπληρώνονται φέτος 16 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την ημέρα του 2008 κατά την οποία  πραγματοποιήθηκε το πρώτο δρομολόγιο λεωφορείου από τη Λευκωσία, με το οποίο μεταφέρθηκαν επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι πρώτοι που εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας και ανέβηκαν στα λεωφορεία, ήταν κυρίως κάτοικοι Λευκωσίας. Από τότε μέχρι και σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει, τόσο στο προφίλ των επιβατών που διακινούνται από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου με λεωφορεία της Kapnos Airport Shuttle, όσο και στον τρόπο που αυτοί εξυπηρετούνται. Στο σήμερα, ανάμεσα στους επιβάτες μας περιλαμβάνονται και πολλοί ξένοι, ενώ η εξυπηρέτηση όλων έχει αναβαθμιστεί και συνεχώς αναβαθμίζεται.

Ξεκινήσαμε επί Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων που μετονομάστηκε σε Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Από το 2008 μέχρι και σήμερα, συνεργαστήκαμε με εφτά συνολικά υπουργούς. Χωρίς υπερβολή και οι εφτά ήταν υπέροχοι. Η συνεργασία μας μαζί τους ήταν πάντοτε αγαστή και έτσι, καταφέραμε με τη βοήθειά τους, όχι μόνο να αυξήσουμε τον αριθμό των επιβατών, αλλά κυρίως να πολλαπλασιάσουμε τους ικανοποιημένους επιβάτες που χρησιμοποίησαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Και όλα αυτά, με μηδενική κρατική χορηγία.

Εδώ και καιρό, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς αυτά τα άτομα που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μας ανιδιοτελώς και σήμερα, πραγματοποιούμε αυτή την επιθυμία μας. Με τρόπο απλό και λιτό, θα τους απονέμουμε σε λίγο, αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες, μαζί με τις εγκάρδιές ευχαριστίες μας για το έργο που επιτέλεσαν με την προώθηση των  δημόσιων συγκοινωνιών αλλά κυρίως για την καθοριστική συμβολή τους στην καθιέρωση των δρομολογίων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, με σύγχρονα, ασφαλή και με ακρίβεια στην ώρα αναχώρησής τους, λεωφορεία. 

Συνεχίζουμε την πράσινη πορεία μας με τη συνεχή ανανέωση του στόλου μας. Αυτές τις μέρες, έχουμε προσθέσει 5 ολοκαίνουργια λεωφορεία Euro 6 που διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ηλεκτρικές πόρτες και ανακλινόμενα καθίσματα ενώ επιπλέον, δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να επαναφορτίζουν τα κινητά και άλλες ηλεκτρονικές τους συσκευές μέσω USB.

Στο άμεσο μέλλον, θα παραλάβουμε άλλα δέκα παρόμοια σύγχρονα λεωφορεία.

Με την προσθήκη των 5 νέων λεωφορείων, ο στόλος μας ξεπερνά σήμερα τα 200 λεωφορεία και έτσι η Kapnos Airport Shuttle καθιερώνεται ως η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων στον τόπο μας.

Με τον σύγχρονο στόλο που διαθέτουμε και την εμπειρία μας, συμβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο στη βελτίωση των δημοσίων μεταφορών στον τόπο μας.

Επόμενο σημαντικό βήμα που προγραμματίζουμε και προωθούμε, για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού μας κοινού, είναι ο ενδιάμεσος σταθμός των λεωφορείων μας που πραγματοποιούν δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο Πάφου, στην Αλάμπρα, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Προτεραιότητα μας πάντοτε όμως, παραμένει η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών μας.

Προσφέρουμε καθημερινά στο επιβατικό κοινό πέραν των 100 δρομολογίων από και προς τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου όμως με τη συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των ταξιδιωτών προς τις υπηρεσίες μας, ευελπιστούμε ότι αυτά θα αυξηθούν κατά πολύ, τη φετινή θερινή τουριστική περίοδο που ήδη άρχισε.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν να αλλάξουμε τη νοοτροπία των Κυπρίων, αφού τους πείσαμε να αφήσουν στο σπίτι το ιδιωτικής χρήσης όχημά τους και να ανέβουν στα λεωφορεία για το πήγαινε – έλα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σε ώρες αιχμής πραγματοποιούνται δρομολόγια στη σύνδεση της Λευκωσίας με το αεροδρόμιο Λάρνακας, κάθε 30 λεπτά, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι μεγάλη επιτυχία προς το συμφέρον των επιβατών μας.

Εξάλλου, με τον κατάλληλο προγραμματισμό, τα δρομολόγια με τα οποία συνδέουμε την Αγία Ναπα και τον Πρωταρά με τα αεροδρόμια Λάρνακας και Παφου, είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται οι επιβάτες που φτάνουν στο Αεροδρόμιο Πάφου και έχουν τελικό προορισμό τους, όχι μόνο τη Λευκωσία ή τη Λάρνακα αλλά και την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά.

Κυρίες και κύριοι, εκλεκτοί προσκεκλημένοι,

ως εταιρεία, προωθήσαμε και καθιερώσαμε το check in στο σταθμό των λεωφορείων μας στον οποίο φιλοξενούμαστε σήμερα, ενώ πετύχαμε,  το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας μας, να εμφανίζει συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση από τους επιβάτες μας.

Αυξημένη κίνηση παρουσιάζει και το γραφείο εξυπηρέτησης των επιβατών μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην πλατεία Σολωμού.

Ως ανθρωποκεντρική εταιρεία, προωθούμε και αναπτύσσουμε προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού μας, ενώ ενσκήπτουμε με προσοχή στις εισηγήσεις των επιβατών μας και ακούγοντάς τους, γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να αναπτύσσουμε και ανθρωπιστική σχετική δράση. Μέσα σε αυτά  τα πλαίσια, εντάσσεται και πρόσφατη απόφασή μας, να μεταφέρουμε δωρεάν προς και από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ασθενείς και συνοδούς τους που αποστέλλονται στο εξωτερικό για θεραπεία. Για το σκοπό αυτό, προγραμματίζουμε συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας, για υπογραφή σχετικού πρωτόκολλου.

Ελπίζω να μην έχω μακρηγορήσει και να μην σας έχω κουράσει, όμως δεν μπορώ να κλείσω την ομιλία μου, χωρίς να ευχαριστήσω δημόσια και το προσωπικό της εταιρείας αλλά και τους συνεργάτες μας για την αφοσίωση και την συμβολή του στην ανάπτυξη της πρωτοπόρου πορείας της εταιρείας μας. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, όπως ευχαριστώ και εσάς για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση, παρουσία που μας τιμά ιδιαίτερα.

Κλείνοντας, δίνουμε ως εταιρεία και μια υπόσχεση: Τα καλύτερα έπονται.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΠΝΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

της KAPNOS AIRPORT SHUTTLE

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!