ΜΕΝΟΥ

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Αυξάνονται και πληθύνονται τα δρομολόγια των λεωφορείων προς και από τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου, λόγω της έναρξης της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και της αυξημένης διακίνησης τουριστών, αλλά και Κυπρίων.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, προστίθενται 10 νέα δρομολόγια, στα υφιστάμενα 17 που συνδέουν Αγία Νάπα και Πρωταρά, τόσο με το αεροδρόμιο της Λάρνακας, όσο και με εκείνο της Πάφου. Έτσι, οι τουρίστες -κυρίως- που έρχονται Κύπρο ή αναχωρούν μετά τις διακοπές τους, θα μπορούν χωρίς καθυστέρηση και μεγάλη ταλαιπωρία, να φτάσουν στον προορισμό τους, γεγονός που συμβάλλει και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Με τη συνεχή αύξηση των δρομολογίων, αναμένεται ότι ο συνολικός αριθμός των δρομολογίων που θα διενεργούνται καθημερινά με λεωφορεία από και προς τα δύο αεροδρόμια, θα ξεπεράσει τα 100 την ημέρα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle που συνδέει Λευκωσία, Αγία Νάπα και Πρωταρά με τα δύο αεροδρόμια, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι στο στόλο των λεωφορείων που δρομολογούνται προς τους συγκεκριμένους προορισμούς, προστέθηκαν αυτές τις μέρες νέα, που είναι υπερσύγχρονα και διαθέτουν, εκτός από σύνδεση με το διαδίκτυο και εισόδους για usb.

Σε όλα τα άτομα που επιλέγουν να μεταβούν με λεωφορεία από τη Λευκωσία στα αεροδρόμια, παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στο
σταθμό που βρίσκεται στη λεωφόρο Κερύνειας Αγλαντζιάς, κοντά στο αρχηγείο της Αστυνομίας.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!