ΜΕΝΟΥ

Καλοκαιρινές βραδιές με θερινό σινεμά στο Νicosia Mall

To Nicosia Mall εγκαινίασε το θερινό σινεμά στο Open Air Plaza προσκαλόντας φίλους και συνεργάτες σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τα αστέρια.

 Σε μια ξεχωριστή βραδιά με κοκτέιλ πάρτι κάτω από τα αστέρια, και την προβολή της ταινίας ‘Bohemian Rhapsody’, το Nicosia Mall υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες του ανοίγοντας επίσημα την αυλαία των καλοκαιρινών προβολών στον χώρο του Plaza.

Το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία του θερινού σινεμά, συνεχίζει να προσφέρει νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, το θερινό σινεμά του Nicosia Mall, άνοιξε τις πόρτες του από τα τέλη Μαΐου, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμη πιο incredible.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Χορηγοί: Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και ΑEGEAN. Υποστηρικτές: Carlsberg 00, Leroy Merlin, Scaffolding, Φυτώρια Arokaria.  Χορηγός  Επικοινωνίας:  Ράδιο Πρώτο.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!