ΜΕΝΟΥ

Καλύτερη Ασφαλιστική Γενικού Κλάδου και πάλι οι Γενικές Ασφάλειες

“Best General Insurance Company – Cyprus 2022” στα World Finance Insurance Awards

 Ως η Καλύτερη Ασφαλιστική Γενικού Κλάδου στα World Finance Insurance Awards, αναδείχθηκαν οι Γενικές Ασφάλειες, μια διάκριση που υπογραμμίζει την ηγετική θέση της εταιρείας στον γενικό κλάδο ασφάλισης.

Το σημαντικό αυτό βραβείο απέκτησαν οι Γενικές Ασφάλειες με κριτήριο την ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία τους, την τεχνογνωσία στο γενικό κλάδο ασφάλισης και τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα της.

Η σαφής στρατηγική των Γενικών Ασφαλειών, επιτρέπει στην εταιρεία ν’ αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις και ν’ ανταποκρίνεται στην ανάγκη για καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις.

Με την αξιοπιστία τους, που είναι θεμελιωμένη σε γερές βάσεις εδώ και 72 χρόνια, οι Γενικές Ασφάλειες προσφέρουν ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, έχοντας ως επίκεντρο την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους τους. Ως ηγέτιδα εταιρεία στον γενικό κλάδο, επενδύουν στην τεχνολογική αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, παρέχοντας στους ασφαλισμένους περισσότερη αμεσότητα, διαφάνεια και πολλαπλές επιλογές για εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Σήμερα, προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα, εύκολα και γρήγορα, να δομούν προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις, με βάση τις δικές τους επιθυμίες.

Η διάκριση των Γενικών Ασφαλειών στο πλαίσιο των World Finance Insurance Awards, είναι άλλη μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποί της, έχοντας οδηγήσει, για άλλη μια φορά, την εταιρεία στην κορυφή.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!