ΜΕΝΟΥ

Jeep® Avenger: Αμιγώς ηλεκτρική εμπειρία Jeep® με κρατική χορηγία €10,000

Ο δυναμισμός και η περιπέτεια αποκτούν νέα μορφή, με το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep® Avenger, το οποίο συμβολίζει τη μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή. Την ίδια στιγμή ωστόσο, διατηρεί στο έπακρο τον περιπετειώδη χαρακτήρα, τον δυναμισμό και την αυθεντικότητα ενός Jeep. Το Avenger, το οποίο έχει ψηφιστεί ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 στην Ευρώπη» και το «Καλύτερο Οικογενειακό SUV στον Κόσμο», μπορεί να γίνει δικό σου με κρατική χορηγία €10.000.

Ικανό να σε πάει παντού, το compact SUV της Jeep® διαθέτει κορυφαία και καινοτόμα συστήματα ασφάλειας, όπως το SelecTerrain και το Hill Descent Control, προσφέροντας εντυπωσιακές για τα μέτρα της κατηγορίας δυνατότητες. Παράλληλα, διατηρώντας στον απόλυτο βαθμό το DNA της μάρκας, σου προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσεις ακόμα περισσότερες περιπέτειες με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, πρακτικότητα και τελευταία τεχνολογία. Επιπρόσθετα, κατασκευασμένο για όσους θέλουν να είναι πάντα συνδεδεμένοι, το Avenger προσφέρει μια απόλυτα ψηφιακή εμπειρία, χάρη στο προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη των 10,25’’ και τον επίσης ψηφιακό, πίνακα οργάνων.

Με αυτονομία 400χλμ σε συνδυασμένο κύκλο και 550χλμ σε αστικό κύκλο​ (WLTP), το Avenger ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές σου ανάγκες, χωρίς να χάνει στο ελάχιστο από τον δυναμισμό και τις επιδόσεις του. Ταυτόχρονα, σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις τη συναρπαστική εμπειρία της αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης χωρίς κανένα άγχος, καθώς 3 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να εγγυηθούν αυτονομία 30χλμ, με γρήγορη φόρτιση DC 100kW.

Το Jeep® Avenger ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας, για μια νέα σειρά αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, τα οποία θα αποτελέσουν βασικό στοιχείο της στρατηγικής εξηλεκτρισμού της Jeep® σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε να αποτελεί την κορυφαία μάρκα SUV με μηδενικούς ρύπους. Γνώρισέ το από κοντά στις εκθέσεις της CiC Automasters και απόκτησέ το με κρατική χορηγία.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!