ΜΕΝΟΥ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Ομάδα Φοιτητών συμμετέχουν στον τελικό του φετινού διαγωνισμού “JA StartUp 2023”

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμμετοχή τριών εξαίρετων φοιτητών του στον τελικό διαγωνισμό “JA StartUp 2023”, ο οποίος διοργανώνεται από την Junior Achievement Κύπρου (JA Cyprus).

Η συμμετοχή και η διάκριση των φοιτητών με την επιχειρηματική τους πρόταση World Historical Treasures απέδειξε την ικανότητά τους να αναπτύσσουν πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες και να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις υπόλοιπες 42 ομάδες φοιτητών/τριών από όλα τα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Περαιτέρω, η ανάδειξη των φοιτητών στους 10 πρώτους αποτελεί απόδειξη των εξαιρετικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων, της αριστείας γνώσης και της καινοτόμου σκέψης, που αναπτύσσονται  μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Οι φοιτητές συναντήθηκαν  με τον Καθηγητή Παντελή Σκλιά, Πρύτανη και τον Καθηγητή  Σάββα Χατζηχριστοφή, Αντιπρύτανη, οι οποίοι, αφού τους συνεχάρησαν για την επιτυχία τους,  συζήτησαν  τον τρόπο περαιτέρω ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους ιδέας, αλλά και την εμπειρία που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό “JA StartUp 2023”.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους ακόλουθους φοιτητές του, οι οποίοι έφτασαν στον τελικό “JA StartUp 2023”:

  • Parkhomenka Matsvei, 2ο έτος, Τμήμα Πληροφορικής
  • Tsopozidis Alexandros, 2ο έτος, Τμήμα Πληροφορικής
  • Petrishchev Gennady, 2ο έτος, Τμήμα Πληροφορικής

Ολόκληρη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου στηρίζει τα εξαίρετα μέλη της, προσφέροντας τους υποστήριξη και ενθάρρυνση, καθώς προετοιμάζονται για την τελική φάση του διαγωνισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, 16:30 – 20:00 στο ASBIS TECH CLUSTER στη Λεμεσό.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!