ΜΕΝΟΥ

Η ΄Ηβη Αδάμου και ο Γιάννης Σοφίλλας στην Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου του Δήμου Αγίας Νάπας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας – Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Με  τις συναυλίες των νεαρών καταξιωμένων νεαρών τραγουδιστών ΄Ηβης Αδάμου και Γιάννη Σοφίλλα και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα και πολλές εκπλήξεις, θα πλαισιώνεται η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και φέτος φαντασμαγορική.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 4.00μ.μ με τον Γιορτινό Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο, o οποίος θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου και στον οποίο συμμετέχουν ο ΄Αγιος Βασίλης  οι Μασκότ της Disney και η Μπάντα Κρουστών Batukinio.

Στις 4.30μ.μ η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής Λιούποβ Ζαχάροβα θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή το δικό της πρόγραμμα. Ακολουθούν στις 4.40μ.μ το Evolution Dance Studio με την παράσταση «Evolution Dance Spectacular», στις 4.50μ.μ το Vision Dance Studio με την παράσταση «Magic Christmas» ενώ στις 5.10 θα κάνει την εμφάνισή της η Σχολή Χορού «Dancando School of Dance».

Στη συνέχεια η Σχολή ΄Εντεχνου Χορού «Freedom Dance Studio» θα παρουσιάσει η ώρα 5.20μ.μ την παράσταση «I Believe in Santa» και στις 5.30μ.μ θα κάνει την εμφάνισή της η Μπάντα Κρουστών Batukinio.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου η ώρα 5.40μ.μ θα ανάψει με το πάτημα ενός κουμπιού την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και θα χαιρετήσει την εκδήλωση ενώ αμέσως μετά, γύρω στις 6.00μ.μ,  η Σχολή Χορού «Passion Dance Scholl» θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση «It’s Passion Christmas».

Ακολουθεί στις 6.15μ.μ καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Γιάννη Σοφίλλα και τη λήξη της εκδήλωσης θα σηματοδοτήσει η μεγάλη συναυλία που δώσει στις 6.45μ.μ η αγαπημένη στο Κυπριακό κοινό κι όχι μόνο, η νεαρή καταξιωμένη Κύπρια τραγουδίστρια ΄Ηβη Αδάμου, η οποία αναμένεται να χαρίσει στους παρευρισκόμενους αξέχαστες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Στο χώρο θα διεξάγεται επίσης,  το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι των  Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας «Αντώνης Τσόκκος» και του Δημόσιου Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας καθώς και του Πρότυπου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για ενήλικα άτομα στο φάσμα του Αυτισμού «Smile Project ενώ ο ΄Αγιος Βασίλης θα βρίσκεται και φέτος στον χώρο της εκδήλωσης και θα μοιράζει σε όλα τα Παιδιά δώρα.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!