ΜΕΝΟΥ

Yπέροχα αριστουργήματα από σοκολάτα στο Intercollege

Τα Προγράμματα των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege γιορτάζουν τα 25χρονά τους και ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που οργανώνουν πρωτοστατούν και πάλι δημιουργώντας ένα διαφορετικό Master class με θέμα την αγαπημένη σε όλο το κόσμο ΣΟΚΟΛΑΤΑ!

Ο Πολυβραβευμένος και παγκοσμίου φήμης,  απόφοιτος των Προγραμμάτων των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege Μιχάλης Μαυρομουστάκης, με τη δεξιοτεχνία και τη καλαισθησία που τον διακρίνει, δημιούργησε μαζί με τους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και Σεφ εξαιρετικά γλυκά με κύριο συστατικό, ποιο άλλο από την αγαπημένη σε όλους Σοκολάτα. Το δημιουργικό και ψηλού επιπέδου σεμινάριο σοκολάτας, πραγματοποιήθηκε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας του Intercollege, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ήταν διάρκειας 10 ωρών.

Ενθουσιασμένοι οι επαγγελματίες που συμμετείχαν και το παρακολούθησαν, εκφράσαν τις ευχαριστίες τους προς τα Προγράμματα των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege, ενώ εκ μέρους της Διεύθυνσης ο κύριο Κυθρεώτης ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν και άλλα ενδιαφέρον Master class για επαγγελματίες, καθώς και επιμορφωτικά προγράμματα για τους λάτρης της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής- Αρτοποιίας, Μπαρ και Οινολογίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι και συμμετέχοντες παρέλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης και συμμετοχής, καθώς και πολλά αναμνηστικά δώρα από τα Προγράμματα των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege. Πληροφορίες στο www.intercollege.ac.cy η στο τηλέφωνο 22842500

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!