ΜΕΝΟΥ

Υπεραγορές Μικρόπολις – Ζήσε μια εμπειρία ψωνίσματος, αλλιώτικη από τις άλλες

Από την άνοιξη του 2012, όταν και λειτούργησε η πρώτη υπεραγορά στο Παλιομέτοχο, οι Υπεραγορές Μικρόπολις έχουν κτίσει μία άρρηκτη σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Η αγάπη και η προτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια, έφεραν δύο νέες προσθήκες, στο Πέρα Χωριό Νήσου και πιο πρόσφατα στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, στη Λευκωσία. Με μια νέα, υπερσύγχρονη υπεραγορά, η οποία αποτελεί στολίδι για την πρωτεύουσα.

Φιλοσοφία και μέλημα των αφοσιωμένων ανθρώπων της οικογενειακής αλυσίδας υπεραγορών Μικρόπολις, ήταν εξαρχής να προσφέρουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία ψωνίσματος αλλιώτικη από τις άλλες, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους και με γνώμονα να τους προσφέρουν πάντα το καλύτερο.

Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που το ψώνισμα στις υπεραγορές Μικρόπολις έχει εξελιχθεί σε μια καθημερινή εμπειρία φρεσκάδας. Με φρούτα και λαχανικά, όχι απλώς φρέσκα αλλά της ημέρας, επιλεγμένα με φροντίδα και αγάπη. Με εκλεκτά και ποιοτικά κρέατα, τα οποία φτάνουν στους καταναλωτές, μετά από αυστηρό έλεγχο και διαλογή, των ανθρώπων των υπεραγορών Μικρόπολις. Με ποιοτικά προϊόντα και στο delicatessen, καθώς και άριστης ποιότητας αγαθά, που ο καταναλωτής ξέρει και αγαπά. Για να το πετύχουν αυτό, οι υπεραγορές Μικρόπολις έχουν αναπτύξει το δικό τους δίκτυο συνεργατών με επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς, που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, τη σπιτική φροντίδα και το μεράκι, με τα οποία παράγουν τα προϊόντα τους, είτε αυτά είναι τα λαχανικά και τα φρούτα, είτε τα κρεατικά.

Άλλωστε, προτεραιότητα και δέσμευση των Υπεραγορών Μικρόπολις προς τους καταναλωτές, παραμένει η προσήλωση στο τρίπτυχο: φρεσκάδα, ποιότητα, από καρδιάς εξυπηρέτηση.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την άνετη περιήγηση, τη μεγάλη ποικιλία, τη γρήγορη, άψογη και φιλική εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της και, ασφαλώς, τις προσιτές τιμές, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον ψωνίσματος για τον καταναλωτή.

Επισκέψου κι εσύ τις υπεραγορές Μικρόπολις σε Λευκωσία, Παλιομέτοχο και Νήσου, για να ζήσεις μια εμπειρία ψωνίσματος, αλλιώτικη από τις άλλες.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!