ΜΕΝΟΥ

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS μέσω της δράσης «Ζωγραφίζουμε Χαμόγελα» ένωσε δημιουργικά το καλλιτεχνικό του ταλέντο και με αγάπη, πίστη και όραμα προς την προσφορά στις 28 Νοεμβρίου έδωσε χρώμα στα χαμόγελα εντός της παιδιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Mια ομάδα αποτελούμενη από ιδιοκτήτες υπεραγορών, υπαλλήλους και καλλιτέχνες χρησιμοποίησαν τους τοίχους της παιδιατρικής πτέρυγας ως έναν καμβά ελπίδας στον οποίο αποτυπώθηκαν η χαρά και τα χαμόγελα με χρώματα που ευγενικά προσέφερε για τη δράση η εταιρεία Peletico.

Η πρωτοβουλία «Ζωγραφίζουμε Χαμόγελα» των Υπεραγορών MAS λαμβάνει χώρα για 5η συνεχή χρονιά με τη δράση φέτος να επικεντρώνεται στην παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ τα προηγούμενα 4 χρονιά είχε ως επίκεντρο το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Στόχος της ενέργειας είναι η έμπρακτη προσφορά προς τους πάσχοντες και νοσούντες συνανθρώπους μας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής κουλτούρας του ομίλου και με όραμα έναν καλύτερο και πιο φωτεινό κόσμο για όλους.

Ο Όμιλος Υπεραγορών MAS από το 1996, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο ως  ένας από τους πρώτους συνδέσμους υπεραγορών στο νησί, συνθέτει μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών Παγκύπρια σε αριθμό καταστημάτων.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τον Όμιλο Υπεραγορών MAS στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

Προσανατολισμένες πάνω σε αυτές τις αρχές και αξίες ο Όμιλος Υπεραγορών MAS, άρρηκτα συνδεδεμένος με την κουλτούρα της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς που χαρακτηρίζουν την κυπριακή κουλτούρα, τάσσεται στο πλευρό κάθε οργανωμένου συνόλου και θεσμού που έχει ως στόχο την κοινωνική ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου εν γένει.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!