ΜΕΝΟΥ

Ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Coca-Cola

Στιγμές χαράς, συγκίνησης και πανηγυρισμών ετοιμάζεται να μοιραστεί με χιλιάδες φιλάθλους το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola.

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca -Cola. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και της Channel Marketing Manager της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC Κύπρου Ζαφείρως Σταύρου, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, η Channel Marketing Manager Ζαφείρω Σταύρου, αναφέροντας πως ο αθλητισμός, αποτελεί κεντρικό πυλώνα της διαχρονικής στρατηγικής της Coca-Cola HBC Κύπρου και ευχαριστώντας θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την άριστη συνεργασία εδώ και έξι δεκαετίες, δήλωσε: «Συνεχίζουμε με μεγάλη περηφάνια, αλλά και επιπλέον ευθύνη, για να διαφυλάξουμε όλοι και όλες, τις αξίες και τα θετικά μηνύματα που προωθεί το άθλημα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας. Γιορτάζουμε με κάθε ομάδα, με κάθε φίλαθλο, με κοινό παρονομαστή το κόκκινο χρώμα του αγαπημένου μας αναψυκτικού, ίσως το μόνο χρώμα στα γήπεδα που νιώθουν όλοι δικό τους!»

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν, είναι:

Άρης Λεμεσού – Ομόνοια Λευκωσίας

Πάφος FC –  Απόλλων Λεμεσού

Η Coca-Cola HBC Κύπρου εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Σχετικά με τη CocaCola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα  της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/

Σχετικά με την The CocaCola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η CocaCola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της CocaCola στην Κύπρο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!