ΜΕΝΟΥ

‘’Ημέρες Καλής Πράξης’’ των ανθρώπων της Κωτσόβολος, με 17 αιμοδοσίες σε Κύπρο και Ελλάδα

256 φιάλες αίματος και ένας κοινός σκοπός: Μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΠΡΑΤΤΕΙΝ» και της πρωτοβουλίας «Ημέρα Καλής Πράξης» διοργάνωσε φέτος τη μεγαλύτερη δράση εθελοντικών αιμοδοσιών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, χάρη στην πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων της από Κύπρο και Ελλάδα.

Με το πρόγραμμα «ΠΡΑΤΤΕΙΝ», η Κωτσόβολος παρουσιάζει τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη ζωή στο σύνολο της κοινωνίας, μέσα από την ενεργή δράση όλων. Το 2021, παρά το γεγονός ότι ήταν μία ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και περιορισμούς, η Κωτσόβολος υλοποίησε για 8η συνεχή χρονιά την «Ημέρα Καλής Πράξης», τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία εθελοντισμού των ανθρώπων της εταιρείας, συμπληρώνοντας πλέον από την αρχή της δράσης πάνω από 8.000 εθελοντικές πράξεις.

Όπως κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν για έναν κοινό σκοπό, μέσω της συμμετοχής τους σε εθελοντικές αιμοδοσίες, συγκεντρώνοντας αίμα και συμβάλλοντας στη μεγάλη ανάγκη κάλυψης φιαλών που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Κύπρο.

Το ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούλιο 2021. Σε αυτό, εκατοντάδες εργαζόμενοι της Κωτσόβολος έκαναν τη δική τους καλή πράξη, δωρίζοντας αίμα. Στην ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη διαδρομή του ταξιδιού και να δηλώσουν συμμετοχή, αποτελώντας έμπνευση για την κοινωνία και παρακινώντας παράλληλα πελάτες και συνεργάτες να πάρουν μέρος στις δράσεις αιμοδοσίας. Συνολικά:

  • Πραγματοποιήθηκαν 2 αιμοδοσίες στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό) και 15 αιμοδοσίες στην Ελλάδα (Πάτρα, Νέο Ηράκλειο/3 αιμοδοσίες, Μαγούλα, Ρόδος, Τρίκαλα, Κηφισίας 124, Κόρινθος, Πύργος, Γιάννενα, Λειβαδιά, Θήβα, Ηράκλειο, Πυλαία)
  • Συγκεντρώθηκαν 256 φιάλες αίματος

Η αγάπη του κόσμου, η θέληση για συνεισφορά και αλληλεγγύη αλλά και το όραμα για μία καλύτερη ζωή για όλους, είναι μερικά από τα στοιχεία που δίνουν κίνητρο στην Κωτσόβολος και στην ομάδα της να προσπαθούν κάθε χρόνο να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην κοινωνία, μέσα από τα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της.

Δείτε εδώ τη διαδρομή του «ταξιδιού αιμοδοσίας» με τη συμμετοχή των εργαζομένων της Κωτσόβολος: https://www.youtube.com/watch?v=Upa997t-I04

Μία σου πράξη αρκεί, για να βοηθήσεις μια ζωή

Μία σου πράξη αρκεί, για μια  Καλύτερη Ζωή!

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!