ΜΕΝΟΥ

Εγκαίνια έκθεσης «ΕίMASτε Δίπλα στα Παιδιά – Eνάντια στην Παιδική Κακοποίηση»

Εγκαίνια έκθεσης «ΕίMASτε Δίπλα στα Παιδιά – Eνάντια στην Παιδική Κακοποίηση»

Με cheese platters, κρασί και βιολί εγκαινιάστηκε στις 29 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ., στην Υπεραγορά MAS Mary’s Market στη Λεμεσό, η κινητή έκθεση των Υπεραγορών MAS, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας «ΕίMASτε Δίπλα στα Παιδιά – Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση». Η εκστρατεία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με τη συμμετοχή του Οργανισμού «Hope for Children» CRC Policy Center.

Eμπνευσμένες από την παγκόσμια απήχηση του κινήματος #metoo, οι Υπεραγορές MAS διοργάνωσαν εκστρατεία μέσω διαγωνισμού αφίσας, εμπλέκοντας φοιτητές του κλάδου Γραφιστικής από Πανεπιστήμια της Κύπρου. Οι φοιτητές κλήθηκαν να δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένοι από ένα νέο κίνημα, το #kidstoo, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με το καίριο και κρίσιμο θέμα της παιδικής κακοποίησης.

Τα έργα κρίθηκαν από ειδική κριτική επιτροπή, ενώ οι φοιτητές που κατέλαβαν την 1η , 2η και  3η θέση στον διαγωνισμό, έλαβαν χρηματικό έπαθλο, που τους απονεμήθηκε τη μέρα των εγκαινίων από εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας, του Οργανισμού Hope for Children και του Ομίλου Υπεραγορών Mas.

Η έκθεση θα μετακινείται σε διαφορετική επαρχία ανά εβδομάδα και θα παρουσιαστεί παγκύπρια, ενώ θα έχει διάρκεια για όλο τον μήνα Νοέμβριο επ’ ευκαιρίας και της 19ης Νοεμβρίου, που έχει καθιερωθεί παγκόσμια ως η Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών.

Τα έργα όλων των φοιτητών που συμμετείχαν θα εκτίθενται στην Υπεραγορά MAS Mary’s Market στη Λεμεσό από τις 29 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου, στην Yπεραγορά MAS Δημητριάδης στην Πάνω Λακατάμια από τις 8 – 14 Νοεμβρίου, στην Yπεραγορά MAS Αλαμπρίτης στην Αραδίππου από τις 15 – 21 Νοεμβρίου και τέλος στην Υπεραγορά MAS Φρέναρος από τις 22 – 28 Νοεμβρίου.

Για πληροφορίες, αποταθείτε στην κυρία Γεωργίου Μαρία, Υπεύθυνη Προώθησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Υπεραγορών MAS, στο 22 015964.

Υπεραγορές MAS. Δίπλα στα παιδιά MAS.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!