ΜΕΝΟΥ

Η ROYAL CARIBBEAN ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ LET’S GO TOURS BY AMATHUS ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2022 & 2023

Η Let’s Go Tours by Amathus, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία παροχής κρουαζιέρων στην Κύπρο, είναι ο επιλεγμένος και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος πωλήσεων (Preferred Sales Representative) της Royal Caribbean International στην Κύπρο.

Τώρα οι Κύπριοι ταξιδιώτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να εξασφαλίσουν την κρουαζιέρα τους με την Royal Caribbean από την Λεμεσό ή από άλλα λιμάνια σε όλο τον κόσμο, με την αξιοπιστία και τοπική εξυπηρέτηση που προσφέρει η έμπειρη ομάδα κρουαζιέρων της Let’s Go Tours by Amathus.

«Είμαστε περήφανοι για την νέα συνεργασία μας με την Royal Caribbean International και προσδοκούμε σε ένα ακόμα πετυχημένο καλοκαίρι για τις κρουαζιέρες από Λεμεσό με το Rhapsody of the Seas. Η Royal Caribbean είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρων στον κόσμο και είναι τιμή μας που επέλεξαν την Κύπρο και την εταιρεία μας για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές για το ταξιδιωτικό μας κοινό.”, σχολίασε ο Αντρέας Μιχαήλ, Διευθυντής της Let’s Go Tours by Amathus.

Οι πωλήσεις για τις κρουαζιέρες της Royal Caribbean για το 2022 και 2023 έχουν ήδη αρχίσει.

Αυτό το καλοκαίρι 2022, το Rhapsody of the Seas θα σαλπάρει από Λεμεσό, κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες για Ρόδο, Σαντορίνη, Πειραιά και Χάιφα και θα επανέλθει ξανά το 2023 με δρομολόγια για τους μήνες Μάιο μέχρι Αύγουστο. Οι κρουαζιέρες από Λεμεσό θα είναι προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού μας κοινού, με ζωντανή μουσική, ειδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, τοπικές γεύσεις στα γεύματα και τα ποτά, και καθημερινή ενημέρωση στα Ελληνικά.

Το Rhapsody of the Seas θα σας εντυπωσιάσει με τις επιλογές χαλάρωσης και ξεκούρασης που προσφέρει με δύο πισίνες, έξι υδρομασάζ, το μοναδικό Vitality Spa and Fitness Center, το Solarium για ενήλικες και τον τοίχο αναρρίχησης 12 μέτρων για τους πιο τολμηρούς. Οι νεαροί μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο παιδικό πρόγραμμα της Royal Caribbean στο Adventure Ocean και μαζί με την οικογένεια τους να περάσουν αξέχαστα βράδια στον υπαίθριο κινηματογράφο ή σε ένα από τα δωρεάν ή σπεσιαλιτέ μπαρ και εστιατόρια, όπως το Izumi, για sushi και sashimi, το Chops Grille, για Αμερικάνικες μπριζόλες, και το Giovanni’s Table, για τους λάτρες της Ιταλικής κουζίνας…

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το www.letsgotours.com, ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους κρουαζιέρων της Let’s Go Tours by Amathus στο 77778277, ή μέσω email στο sales@letsgotours.com.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!