ΜΕΝΟΥ

Η Primetel φέρνει στους συνδρομητές της το Nova On Demand!

Περισσότερες από 1400 ώρες premium ψυχαγωγικού περιεχομένου, διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή, στην πλατφόρμα τηλεόρασης Primetel.

 Η Primetel συνεχίζει σταθερά να αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης προσφέροντας το Nova on Demand, ένα από τα πιο πλούσια τηλεοπτικά πακέτα θεάματος και ψυχαγωγίας. Σε αυτό περιλαμβάνοναι κορυφαίες δημοφιλείς σειρές, αποκλειστικές πρεμιέρες, μια τεράστια συλλογή ταινιών, ντοκιμαντέρ, BoxSets, συναρπαστικο περιεχομενο για παιδιά και ψυχαγωγικά shows. Διαθέσιμα για τους συνδρομητές να τα παρακολουθήσουν όταν αυτοί θέλουν, όποτε το θέλουν, η νέα υπηρεσία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουν το αγαπημένο τους θέαμα.

Μέσω της πλατφόρμας τηλεόρασης της Primetel, το Nova on Demand προσφέρει περισσότερες από 1.400 ώρες ασυναγώνιστου τηλεοπτικού περιεχομένου on demand χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μάλιστα, οι λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μπορούν από τον Σεπτέμβριο να παρακολουθούν την ειδική κατηγορία με αφιερώματα σε κορυφαίες στιγμές και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών που έγραψαν ιστορία.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται, χωρίς επιπλέον κόστος, σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές στα κανάλια Novacinema και Novasports της τηλεόρασης Primetel.

Let’s connect και ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο θεάματος και ψυχαγωγίας απολαμβ[ανοντας αυτό που θέλεις, όποτε το θέλεις με Nova on Demand στην πλατφόρμα τηλεόρασης Primetel!

Περισσότερα σχετικά με τα τηλεοπτικά πακέτα της Primetel θα βρείτε στο https://primetel.com.cy/paketa-tileorasis-el.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!