ΜΕΝΟΥ

Η Πετρολίνα σε ζεσταίνει…τριπλά με το σχέδιο επιβράβευσης καρτών Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου

 Τριπλοί βαθμοί με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης, από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Εni.

 H Πετρολίνα συμμετέχει στο σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου και δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2022, να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Πετρολίνα δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, να κάνουν αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης άνω των 250 ευρώ σε μία συναλλαγή σε πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni και να εξασφαλίσουν τριπλούς βαθμούς.

Το σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή  της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το κυπριακό κοινό με βαθμούς κάθε συναλλαγής με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο. Οι κάτοχοι των καρτών, μπορούν να εξαργυρώσουν τους βαθμούς αυτούς στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους όρους, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!