ΜΕΝΟΥ

H Ortis παρουσίασε στους επαγγελματίες υγείας το νέο προϊόν Intestinorm, για σωστή λειτουργία του εντέρου.

Το νέο, 100% προϊόν φυσικής προέλευσης Ortis Intestinorm και η δράση του στην επαναφορά του φυσιολογικού ρυθμού του εντέρου, με 99% γενική ικανοποίηση όπως κατέδειξε έρευνα καταναλωτών που διεξήχθη στη Κύπρο, παρουσιάστηκε σε γιατρούς και φαρμακοποιούς, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε Λευκωσία και Λεμεσό από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, αντιπρόσωπο του brand Ortis στην Κυπριακή αγορά.

Επαγγελματίες Υγείας όπως γαστρεντερολόγοι, γενικοί ιατροί, παθολόγοι, παιδίατροι, διατροφολόγοι αλλά και φαρμακοποιοί ήταν παρόντες στις εκδηλώσεις. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Marco Gianfrancesco, Scientific Affairs Lead της Ortis Laboratoires, ο οποίος μίλησε για τη σύνθεση και την αποτελεσματικότητά του, χάρη στον συνδυασμό φυτών και βακτηρίων γαλακτικού οξέος, καθώς και τα πλεονεκτήματά του στις περιπτώσεις ταχείας εντερικής λειτουργίας και τη δράση του στην ανοικοδόμηση της εντερικής χλωρίδας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας αποτελεσματικότητας του προϊόντος η οποία έλαβε χώρα στη Κύπρο το 2021. Η έρευνα αποτελεσματικότητας πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή ιατρών, μέσω ερωτηματολογίων και αφορούσε 120 ασθενείς: 49 άνδρες και 71 γυναίκες. Το 99% των συμμετεχόντων δήλωσαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα ενώ παράλληλα τόνισαν ότι είχαν ανακουφιστεί από τη δυσφορία που ένιωθαν, χάρη στο Intestinorm.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες η επιστημονική ομάδα προώθησης των προϊόντων της εταιρείας Μ.Σ.Ιακωβίδης καθώς και η  Anne Vande Craen, Export Manager της Ortis και υπεύθυνη για την αγορά της Κύπρου.

To προϊόν Intestinorm καθώς και όλα τα προϊόντα Ortis διατίθενται στα φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ. Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Περισσότερα για την Ortis: https://www.ortis.com/cy_el/
Δείτε το βίντεο των προϊόντων της σειράς: https://www.youtube.com/watch?v=R7kiKVcyjk8
Ακολούθησε την Ortis στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/OrtisCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/ortiscyprus /

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!