ΜΕΝΟΥ

Η Medochemie στηρίζει διαχρονικά τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας

Η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie στηρίζοντας έμπρακτα τον πολιτισμό, διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Θεατρικό του Εργαστήρι, θεατρικές παραστάσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Με το διαχρονικό έργο «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε διασκευή στην κυπριακή διάλεκτο από τον διακεκριμένο Κύπριο ποιητή Κώστα Μόντη, η ομάδα του ΘΕ.ΠΑ.Κ. καθήλωσε τους θεατές, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη αισθητική εμπειρία, προβληματισμό και άφθονο γέλιο.

Οι παραστάσεις, τις οποίες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών από το χώρο της υγείας και συνεργάτες της εταιρείας, ήταν αφιερωμένες στη μνήμη του ιδρυτή του Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητή Μιχάλη Πιερή, που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης σημείωσε, ότι η εταιρεία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν στο επίκεντρό τους την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, ευχαριστώντας τη Medochemie για την τεράστια στήριξη της τέχνης και του πολιτισμού στην πατρίδα μας.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!