ΜΕΝΟΥ

H Κωτσόβολος μαζί με τους ανθρώπους της στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»

Η Κωτσόβολος προσφέρει το γιορτινό τραπέζι, καινούρια ρούχα, είδη υπόδησης και παιχνίδια σε 20 οικογένειες που το έχουν ανάγκη για μια Καλύτερη Ζωή.

 Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με οδηγό το όραμά της για μια Καλύτερη Ζωή, η Κωτσόβολος βλέπει και αυτά τα Χριστούγεννα τη μεγαλύτερη εικόνα, χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε οικογένειες που πραγματικά τα χρειάζονται.

Γι’ αυτό και στο πλαίσιο της δράσης του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), «Υιοθέτησε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», η Κωτσόβολος παρέδωσε στο ΠΣΣΕ δωροεπιταγές από καταστήματα ένδυσης-υπόδησης, τροφίμων και παιχνιδιών για να δοθούν/ή για να υποστηριχθούν 20 ευάλωτες οικογένειες της Κύπρου. Παράλληλα, οι άνθρωποί της σε Λευκωσία και Λεμεσό, ύστερα από κάλεσμα που απηύθυνε η εταιρεία, συγκέντρωσαν 40 παιδικά δώρα, κάνοντας τη δική τους μικρή, αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη πράξη «Αγάπης» για αυτά τα Χριστούγεννα.

Τις δωροεπιταγές παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ Ηλία Δημητρίου, η Διευθύντρια του καταστήματος της Κωτσόβολος στη Λευκωσία Άννα Φωτίου και από το κατάστημα της Κωτσόβολος στη Λεμεσό η Στέλλα Σκοτινιώτη.

Η Κωτσόβολος μαζί με τους ανθρώπους της, βρίσκει την ευκαιρία τα φετινά Χριστούγεννα να κάνει τις δικές της πράξεις «Αγάπης», που γεμίζουν χαρά τα παιδικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας όλα όσα εκείνα χρειάζονται για να ονειρεύονται ένα μέλλον που τους αξίζει και μία Καλύτερη Ζωή.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!