ΜΕΝΟΥ

Η Κωτσόβολος αναδείχθηκε Retailer of the Year για το 2021 στην Ελλάδα

Τη μεγάλη διάκριση της χρονιάς, αλλά και 4 επιπλέον σημαντικά βραβεία απέσπασε η Κωτσόβολος στα Retail Business Awards 2022, τον μοναδικό και μακροβιότερο θεσμό του ελληνικού λιανικού εμπορίου και βιομηχανίας.

 Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, αναδείχθηκε στην Ελλάδα “Retailer of the Year” για το 2021 στα Retail Business Awards 2022, που φέτος γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 στο Golf Privé στη Γλυφάδα, η εταιρεία κέρδισε 4 ακόμα βραβεία στις κατηγορίες CSR Retail Strategy, Retail Stores / Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά, Retail Logistics και Retail Campaign.

Τη σημαντικότερη διάκριση της βραδιάς ως “Retailer of the Year” παρέλαβε η Κωτσόβολος στα ελληνικά Retail Business Awards 2022, σε αναγνώριση όσων έχει πετύχει η εταιρεία τόσο τον προηγούμενο χρόνο όσο και συνολικά τα τελευταία 70 και πλέον χρόνια λειτουργίας της. Μία αναγνώριση τόσο για την ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξή της, όσο και για την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που προσφέρει στον καταναλωτή, τις πρωτοπόρες κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιεί και τη γενικότερη στρατηγική της στον χώρο του ελληνικού λιανικού εμπορίου.

Επιπλέον, εκτός από το κορυφαίο βραβείο του θεσμού, η εταιρεία έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Retail Stores / Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά” για το κατάστημά της στην οδό Σταδίου της Αθήνας, ως ένα από τα καλύτερα καταστήματα της Κωτσόβολος, που είναι ταυτόχρονα αναγνωρισμένο από την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), ως προσβάσιμο σε άτομα με κινητική αναπηρία, περιλαμβάνοντας στα προϊόντα της, ειδικές σημάνσεις με υποστηρικτικές τεχνολογίες.

Επιπλέον, κατέκτησε το 2ο βραβείο στην κατηγορία “CSR Retail Strategy” για το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» και τη συνολικότερη στρατηγική της στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» είναι η υπόσχεση της Κωτσόβολος να ενδυναμώσει όλους τους ανθρώπους για να ζήσουν μία Καλύτερη Ζωή με την τεχνολογία, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις. Με κεντρικό μήνυμα «Είμαστε ίδιοι στις ανάγκες, ίσοι στην τεχνολογία», η εταιρεία προσδοκά τη μεγιστοποίηση της προσβασιμότητας στην τεχνολογία, από ανθρώπους με κινητική αναπηρία.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν με την παραλαβή του 2ου βραβείου στην κατηγορία “Retail Logistics”, όπου κατέκτησε η Κωτσόβολος σε συνεργασία με την Optimum, μέλος του Ομίλου Entersoft, για τον ανασχεδιασμό των Logistics Centers της μέσα από την πλατφόρμα aberon WMS, κάνοντας παράλληλα χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Η Κωτσόβολος έλαβε επίσης το 3ο βραβείο στην κατηγορία “Retail Campaign”, για την επιτυχημένη “Black Friday” καμπάνια της με τίτλο «Τιμές Κόλαση – Μπλακ Φράιντεϊ Παράδεισος», όπου διατηρώντας το χιούμορ ως βασικό συστατικό της επικοινωνίας, τους διαφορετικούς χαρακτήρες με τις διαφορετικές ανάγκες, συνδύασε το κεντρικό essence του Black Friday με τον παράδεισο της νέας αγοραστικής εμπειρίας, δημιουργώντας μία άκρως επιτυχημένη καμπάνια.

Με στόχο και όραμα μία Καλύτερη Ζωή για όλους μέσα από την τεχνολογία, η Κωτσόβολος θα συνεχίσει να σχεδιάζει το αύριο και να φέρνει πάντα πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέροντας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία και αποτελώντας παράλληλα ένα πρότυπο λιανικής επιχείρησης.

Κωτσόβολος, για μία Καλύτερη Ζωή!

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!