ΜΕΝΟΥ

Η Gevorest βάζει τα καλά της και υποδέχεται τα Χριστούγεννα σε όλα της τα καταστήματα!

Η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία έχει σχεδόν φτάσει, και η Gevorest δεν θα μπορούσε παρά να το γιορτάσει αναλόγως, μην αφήνοντας κανέναν παραπονεμένο. Το παραμυθένιο στόλισμα των καταστημάτων της Gevorest είναι και φέτος γεγονός, και μάλιστα σε όλα της ανεξαιρέτως τα καταστήματα.

Οι πιστοί φίλοι της Gevorest γνωρίζουν ήδη καλά τι σημαίνει Χριστούγεννα στα καταστήματά της. Ένας μαγικός, ονειρεμένος κόσμος παίρνει σάρκα και οστά, με ήρωες γνωστών και αγαπημένων παραμυθιών (και όχι μόνο) να μας υποδέχονται στα γιορτινά καταστήματα και να μας ταξιδεύουν στη χώρα των ονείρων. Φέτος, το μοναδικό αυτό θέαμα που κάθε χρόνο συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, θα έχουν τη χαρά να ζήσουν όλοι οι πελάτες της Gevorest, παγκύπρια, αφού όλα τα καταστήματά της θα είναι υπέροχα στολισμένα!

Μια παράδοση για τη Gevorest εδώ και χρόνια, την έχει καταστήσει τον αγαπημένο προορισμό των καταναλωτών και τα Χριστούγεννα, όχι μόνο για τα εξαιρετικά προϊόντα ύπνου που προσφέρει, ούτε μόνο για την άρτια εξυπηρέτηση και την άριστη γνώση κάθε ζητήματος που έχει να κάνει με τον ύπνο, αλλά και για τη μαγεία που μας χαρίζει κάθε χρόνο στις γιορτές.

Τα 14 καταστήματα που διαθέτει η Gevorest παγκύπρια, είναι ίσως τα μοναδικά σημεία όπου ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για θέματα ύπνου και να βρει ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για να βελτιώσει την εμπειρία του ύπνου του. Η Gevorest, άλλωστε, υπηρετεί την ανώτερη εμπειρία ύπνου από το 1967. Στα καταστήματά της διατίθενται ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου, όπως στρώματα, κεφαλαριές, μαξιλάρια, παπλώματα, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού, και πολλά άλλα. Οι άνθρωποι της Gevorest επιλέγουν για τα προϊόντα τους τις καλύτερες πρώτες ύλες, και σχεδιάζουν τα πάντα με σεβασμό και στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή τον καλύτερο δυνατό ύπνο, χωρίς να σταματούν να ερευνούν και να δοκιμάζουν νέες λύσεις και υλικά. Γι’ αυτό και συμβουλεύουν να μην επιλέγετε ποτέ προϊόντα ύπνου χωρίς σχολαστική δοκιμή!

Για πάνω από 50 χρόνια, το όνομα της Gevorest είναι συνώνυμο με την ποιότητα. Εστιάζει με συνέπεια στη βασική δραστηριότητά της, την παραγωγή και διάθεση στρωμάτων και προϊόντων Ύπνου, αφού για τη Gevorest ο Ύπνος είναι υπέρτατο αγαθό το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη γενικότερη ποιότητα της ζωής μας. Αυτός είναι και ο λόγος που στηρίζει τη στρατηγική της στην άψογη τεχνογνωσία της, κατορθώνοντας να προσφέρει δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις, επιμορφώνοντας το κοινό και διατηρώντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Gevorest και τα καταστήματά της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.gevorest.com καθώς και στη FB σελίδα της Gevorest, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά και για όλα της τα Gevorest Christmas Magic.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!