ΜΕΝΟΥ

Η FINNAIR ΞΕΚΙΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΟΣ ΕΛΣΙΝΚΙ ΤΟ 2022

Η Finnair θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ελσίνκι τη θερινή περίοδο του 2022. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320/A321, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Κυριακή από τις 10 Απριλίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανταποκρινόμαστε στις ταξιδιωτικές ανάγκες των Κυπρίων ταξιδιωτών με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ελσίνκι το ερχόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Javier Roig, Γενικός Διευθυντής Europe South-EMEA. «Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που δίνουμε την ευκαιρία στους Κύπριους ταξιδιώτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία».

«Η Φινλανδία είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο, ιδανικός για ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Χαιρετίζουμε τις νέες πτήσεις από τη Λάρνακα και την ευκαιρία που δίνεται στους Κύπριους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν το σύγχρονο και κοσμοπολίτικο Ελσίνκι και την εκπληκτική Φινλανδική ύπαιθρο», δήλωσε ο Χρίστος Χρίστου, Διευθύνων Σύμβουλος της APG Κύπρου, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Finnair στην Κύπρο.

Η Finnair είναι ο εθνικός αερομεταφορέας και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Φινλανδίας, και μέλος της συμμαχίας Oneworld. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στην Ευρώπη με αεροσκάφη Airbus νέας γενιάς και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες καθώς και μια γρήγορη και απλοποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι.

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας αυτό το καλοκαίρι με τη Finnair στη Φινλανδία και σε περισσότερους από 100 προορισμούς παγκοσμίως!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή την APG Κύπρου στο 22 716430

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!