ΜΕΝΟΥ

Η Ελληνική Τράπεζα δίπλα στα Μωρά Θαύματα

Στο πλαίσιο της Παγκύπριας Εβδομάδας Εθελοντισμού, το Προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας (Μονάδα Διαχείρισης & Παρακολούθησης Μη Εξυπηρετούμενου Χαρτοφυλακίου, Υπηρεσία Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Μονάδα Ασφάλειας Πληροφοριών & Διαχείρισης Απάτης), προσφέρει 10 ειδικές αγκαλιές (Zaky Hands), αξίας 1155 ευρώ για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία.

Οι ειδικές αγκαλιές Zaky Hands,  χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με μελέτες που αφορούν στην ανάπτυξη των πρόωρων μωρών, τα Zaky Hands, προστατεύουν τα νεογνά από το υπερβολικό στρες, βελτιώνουν την ικανότητα αυτό-οργάνωσης, προλαμβάνουν παραμορφώσεις, μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης περιστατικών άπνοιας και βραδυκαρδίας.

Κατά την παράδοση των Ζaky Hands, η κ. Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, που στηρίζει τα πρόωρα μωρά και την ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, ευχαρίστησε το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας για την ευγενή προσφορά του, αναφέροντας ότι η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία από σήμερα αγκαλιάζει με ζεστασιά τα δικά μας Μωρά Θαύματα.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!