ΜΕΝΟΥ

H EKO μοίρασε δώρα και χαρά σε 400 παιδιά και τις οικογένειες τους!

Μια ξεχωριστή ημέρα διοργάνωσε η ΕΚΟ για περισσότερα από 400 παιδιά και τις οικογένειές τους από την επαρχία Λευκωσίας, τo Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής. Η ΕΚΟ, σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια, σχολεία χωριών της επαρχίας Λευκωσίας και την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσκάλεσε τις οικογένειες σε μια «Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ» παρέα με το αγαπημένο παιδικό συγκρότημα “Panda Zoo”.
Η ΕΚΟ μερίμνησε προκειμένου να ναυλωθούν λεωφορεία για την μεταφορά των οικογενειών στη περιοχή, όπου απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και μουσική. Τόσο η διοίκηση, όσο  και οι εθελοντές εργαζόμενοι της ΕΚΟ βρίσκονταν ήδη από νωρίς στον χώρο, επιφυλάσσοντας την πιο ζεστή υποδοχή και προσφέροντας δώρα σε μικρούς και μεγάλους. Με αυτό τον τρόπο, μοιραστήκαμε για 6η χρονιά και σε συνολικά περισσότερα από 2,000 παιδιά και τις οικογένειες τους τη μαγεία των Χριστουγέννων, της χαράς και της ξεγνοιασιάς.

“Η ΕΚΟ Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με ένα κύκλο κοινωνικών εταίρων υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη στήριξη ατόμων ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στόχος της Εταιρείας με τη συγκεκριμένη δράση, είναι να προσφέρουμε τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία του παιχνιδιού στα παιδιά, τα οποία το έχουν περισσότερο ανάγκη”, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ανταποδίδει  στην κοινωνία την αγάπη και την προτίμηση που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας και στηρίζοντας εμπράκτως τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, την κοινωνία και ευρύτερα τον άνθρωπο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!