ΜΕΝΟΥ

Με τα χρώματα της «Ελπίδας», η ΕΚΟ Κύπρου διοργανώνει για 8η χρονιά εκστρατεία στήριξης των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία

Αν δώσεις σ’ ένα παιδί λίγο χρώμα και έναν λευκό καμβά… σίγουρα θα αρχίσει να ζωγραφίζει όμορφες και γεμάτες ελπίδα εικόνες, επιλέγοντας χαρούμενα και φωτεινά χρώματα. Με σύνθημα, λοιπόν, «Βάζουμε χρώμα στην ‘Ελπίδα’» και αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η ΕΚΟ Κύπρου, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη πλέον εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά του Ιδρύματος «Ελπίδα».

Από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2023, κάθε φορά που οι καταναλωτές θα ανεφοδιάζουν το όχημά τους σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ Κύπρου, η Εταιρεία και οι πρατηριούχοι της θα δίνουν μέρος των εσόδων στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εξυπηρετεί τους καταναλωτές σε κάθε πρατήριο, θα φοράει t-shirts στα οποία θα αναγράφεται το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας.

Εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε: «Είτε είναι κανείς γονιός είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνει ασυγκίνητος στο άκουσμα ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν διαγνωσθεί ή συνεχίζουν να παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία. Δυστυχώς, σε αρκετές χώρες του κόσμου δεν υπάρχουν ούτε ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός ούτε εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας, ούτε φάρμακα για την αντιμετώπιση αυτής της νόσου. Στην Κύπρο όμως, παρόλο που το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών βρίσκεται σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι το Ίδρυμα ‘Ελπίδα’ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθά τα παιδιά να βγαίνουν νικητές μέσα από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Έτσι για 8η συνεχή χρονιά στηρίζουμε, ως ΕΚΟ Κύπρου, τους μικρούς ήρωες της ζωής, βάζοντας χρώμα στην ‘Ελπίδα’! Με την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, ενθαρρύνω το καταναλωτικό κοινό να αγκαλιάσει για ακόμα μία χρονιά την εκστρατεία αγάπης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ μας».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επισκεφθείτε το http://www.eko.com.cy

 

Σχετικά με την ΕΚΟ CYPRUS LIMITED

Η Εταιρεία EKO CYPRUS LIMITED είναι κατά 100% θυγατρική της HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της EKO CYPRUS LIMITED κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ CYPRUS LIMITED στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τη HELLENiQ ENERGY

Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της καλύπτει όλο το εύρος της ενεργειακής αλυσίδας αξίας, με δραστηριότητες σε 6 χώρες.

Η HELLENiQ ENERGY αγκαλιάζει την καινοτομία και προωθεί ενεργά τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές. Στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί καθετοποιημένος πάροχος ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα και να βελτιώσει τις διαδικασίες λειτουργίας της, ώστε να μειώσει δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της κατά 50% μέχρι το 2030, με απώτερο στόχο να πετύχει μηδενικό αποτύπωμα μέχρι το 2050.

Η HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στους κλάδους της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας όλων των μορφών ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στις πιο καθαρές μορφές ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές της. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στην αλυσίδα αξίας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και την πώληση πετρελαιοειδών και πετροχημικών, την έρευνα και την παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέσω κοινοπραξιών και άλλων συμμετοχών, η HELLENiQ ENERGY έχει εδραιώσει την παρουσία της στην παραγωγή, την προμήθεια και την εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και προωθεί τη μακροπρόθεσμη πρόσβαση στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Ως σημαντικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, η εταιρεία έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ φιλοδοξεί να καταστεί υποδειγματικός εταιρικός πολίτης.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!