ΜΕΝΟΥ

«Η εγκαταλελειμμένη Κύπρος» πρωταγωνιστεί στο ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2022

Την εγκαταλελειμμένη Κύπρο μέσα από δώδεκα ερειπωμένα χωριά και οικισμούς παρουσιάζει το εταιρικό ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2022.

Άγιος Σωζόμενος, Αλεύκα, Πάνω Παραμάλι, Τρόζενα, Σουσκιού, Φοίνικας, Φασλί, Ζαχαριά, Βρέτσια, Μελάνδρα, Ευρέτου και Κίος πρωταγωνιστούν στις σελίδες του ημερολογίου το οποίο μας ταξιδεύει στην Κύπρο της Τουρκοκρατίας και της Αγγλοκρατίας όταν και σχηματίστηκαν οι πλείστοι εκ των προαναφερθέντων οικισμών, πολλών εκ των οποίων οι ρίζες χάνονται στα μεσαιωνικά χρόνια.

Με ένα Jeep Wrangler TJ (4.0L) εφοδιασμένο με off-road ελαστικά Goodyear Wrangler, η ομάδα παραγωγής του ημερολογίου κινήθηκε με ασφάλεια σε σκληροτράχηλους δρόμους, μέσα από ρυάκια και απόκρημνα σημεία, για να φωτογραφίσει ό,τι ακόμα στέκει αγέρωχο σε πείσμα της αδηφάγου φθοράς του χρόνου.

Πέρα από το φωτογραφικό υλικό, στις σελίδες του ημερολογίου μπορεί κάποιος να εντοπίσει σημαντικές πληροφορίες για την τοποθεσία αυτών των χωριών, την ιστορία τους αλλά και τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργήθηκαν αλλά και εγκαταλείφθηκαν.

Μετά τα Κλασσικά Αυτοκίνητα της Κούβας και τα Ιστορικά Αυτοκίνητα της Κύπρου που κόσμησαν τα φύλλα του ημερολογίου τα δύο προηγούμενα χρόνια, αντίστοιχα, φέτος σειρά παίρνει η εγκαταλελειμμένη Κύπρος, καθώς το ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι κάθε χρόνο αφιερωμένο σε ένα θέμα, φωτίζοντας το με αποκλειστικές φωτογραφίες και μοναδικά χρονογραφήματα.

Το ημερολόγιο έχει ήδη αποσταλεί σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας, προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο και παράλληλα ενημερωτικό εργαλείο που θα τους συνοδεύει σε ένα ευτυχισμένο και παραγωγικό Νέο Έτος 2022.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!