ΜΕΝΟΥ

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ανακοίνωσε το όραμα της για βιώσιμη ανάπτυξη, και τις δράσεις της, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Παγκύπρια Εκστρατεία, με θέσπιση του 2022, ως  Έτος Διατροφής

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης ανακοίνωσε στις 14 Φεβρουαρίου, όπως κάθε χρόνο, τις δράσεις της στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο (linkable) παρουσίασε τις πρωτοβουλίες και δράσεις της που αντανακλούν το αποτύπωμά της στην κοινωνία, με οδηγό τους Στόχους για Βιώσιμη Ανάπτυξη του Οικονομικού Συμφώνου του ΟΗΕ.

Με πρόσημο την κοινωνία, τον άνθρωπο, το περιβάλλον και όχημα τη συμμετοχή για «το καλύτερο στη διατροφή μας», η Χαραλαμπίδης Κρίστης, με συμμάχους το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής και το Σύνδεσμο Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου, δημιουργεί νέα Παγκύπρια εκστρατεία, ενημέρωσης κι εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, θεσπίζεται το 2022 ως Έτος Διατροφής.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών της Κύπρου σχετικά με την αξία της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής και  την ουσιαστική συμβολή της στην πρόληψη για την υγεία μας.

Οι ισχυρές σχέσεις αξίας κι εμπιστοσύνης, που ενώνουν όλο το  φάσμα του οικοσυστήματος του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας, φωτίζονται μέσα από το Έτος Διατροφής, με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, να προχωρά με πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν στο κοινό καλό με σημείο αναφοράς τις επόμενες γενιές.

Υπευθυνότητα, βιώσιμη ανάπτυξη, κυκλική οικονομία, υποστήριξη ευπαθών ομάδων, έμπρακτη προσφορά μέσω επενδύσεων για την ευημερία των πολιτών, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, σταθερή στις δεσμεύσεις της, επενδύει σε ένα καλύτερο αύριο για το σύνολο της κοινωνίας της Κύπρου, για το καλύτερο όλων μας, για το καλύτερο στη διατροφή μας, για το καλύτερο στη ζωή μας!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει   διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης  εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,  ανταποκρίνεται παγκύπρια,  αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας.

#CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!