ΜΕΝΟΥ

Η BMW οδηγεί την πολυτελή κατηγορία σε μία νέα εποχή με τη νέα Σειρά 7

 Κορυφαία οδηγική εμπειρία και αξεπέραστη άνεση χαρακτηρίζουν τη νέα BMW Σειρά 7, που βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας των μοντέλων του πιο πετυχημένου κατασκευαστή πολυτελών οχημάτων στον κόσμο.

 Μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία, συναντά την αυθεντική κομψότητα και ένα μοναδικό σύστημα αλληλοεπίδρασης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στη νέα BMW Σειρά 7, που σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στον σύγχρονο οδηγό που βλέπει την προσωπική κινητικότητα ως τρόπο να βιώνει μοναδικές στιγμές στην καθημερινή ζωή και σε ταξίδια.

Η έβδομη γενιά του μοντέλου, 45 χρόνια μετά το ντεμπούτο της, φέρνει στο προσκήνιο το πιο προηγμένο τεχνολογικά και καινοτόμο όχημα πολυτελούς κατηγορίας, αιχμαλωτίζοντας τη φαντασία με μια συνολική σχεδιαστική συνοχή, που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μοντέλο της κατηγορίας του. Η νέα BMW Σειρά 7 προσφέρει τώρα μια επιλογή από κινητήρες εσωτερικής καύσης, plug-in υβριδικά συστήματα και αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για πρώτη φορά.

Ως σύμβολο καινοτομίας και δύναμης της BMW, η Σειρά 7, επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια, εστιάζοντας στο άτομο, τη συμπεριφορά, τις ανάγκες και τα συναισθήματά του. Όσον αφορά στην κομψότητα και την αποκλειστική premium ποιότητα, η ναυαρχίδα των οχημάτων της εταιρείας έρχεται να παρουσιάσει καινοτομίες οι οποίες αναβαθμίζουν άμεσα την εμπειρία της οδήγησης.

Με αυξημένα τα επίπεδα άνεσης οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στον τομέα της ψυχαγωγίας στους τέσσερις τροχούς απολαμβάνοντας το BMW Theatre Screen. Πρόκειται για μία πανοραμική οθόνη που εκτείνεται από την οροφή προς τα κάτω και  μεταμορφώνει τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε αποκλειστικό ιδιωτικό σινεμά.

Η οδική απόλαυση και η άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, συναντάται στη νέα BMW Σειρά 7 σε μεγάλο βαθμό, χάρη στις πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα της ψηφιοποίησης. Η νέα BMW Σειρά 7 προσφέρει τη νέα πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive με την τελευταία γενιά του BMW Operating System 8, την πλήρως ψηφιακή BMW Curved Display, την καινοτόμα BMW Interaction Bar και τις βελτιωμένες δυνατότητες του BMW Intelligent Personal Assistant. Με πρόσθετα τα My Models, την τελευταία έκδοση του BMW Head Up Display και τη λειτουργία Augmented View που είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην οθόνη πληροφορίων πίσω από το τιμόνι, ο ‘διάλογος’ μεταξύ οδηγού και οχήματος φτάνει σε άλλο επίπεδο.

Tα νέα μοντέλα της BMW Σειράς 7 είναι διαθέσιμα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!