ΜΕΝΟΥ

Η ALTIUS INSURANCE LTD ενισχύει τους εκπαιδευτικούς του τόπου, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.)

Η ALTIUS INSURANCE LTD για 19η χρονιά πρόσφατα, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Ταμείου της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.).   Το Ειδικό Ταμείο των Μελών της Π.Ο.Ε.Δ. βοηθά οικονομικά εκπαιδευτικούς-μέλη της,  για θέματα που αφορούν την υγεία των μελών της Οργάνωσης.

Η συνεργασία της Π.Ο.Ε.Δ. και της Altius Insurance αριθμεί χρόνια επιτυχιών, παρέχοντας στα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη νοσηλείας, με μειωμένα ασφάλιστρα. Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της παραπάνω συνεργασίας, τα τελευταία πέντε χρόνια, η ALTIUS INSURANCE LTD προσφέρει στα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ., πέρα από τις ασφάλειες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μειωμένα ασφάλιστρα και στις ασφάλειες γενικών κλάδων, οι οποίες περιλαμβάνουν ασφαλίσεις περιουσίας και οχημάτων.

Η Altius Insurance, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν οι εκπαιδευτικοί μας στην πρόοδο και στο μέλλον του τόπου μας, εδώ και δύο δεκαετίες στηρίζει έμπρακτα τους εκπαιδευτικούς Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης.

Στη φωτογραφία ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της ALTIUS INSURANCE LTD μαζί με την κ. Μύρια Βασιλείου, Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) κατά τη συνάντησή τους, στα κεντρικά γραφεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.).

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!