ΜΕΝΟΥ

Έχεις κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας; Έχεις επιστροφή χρημάτων!

Μπλε: Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας

Και ποιος δεν θα ήθελε μετά μια «εξόρμηση» στα καταστήματα να λάβει πίσω μέρος του ποσού που έχει πληρώσει; Σε μία εποχή διογκωμένων λογαριασμών και αυξημένων εξόδων, το να μπορείς να κερδίζεις ενώ ψωνίζεις, είναι χωρίς αμφιβολία μια θετική εξέλιξη. Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, δεν μαζεύουν βαθμούς, αλλά απολαμβάνουν επιστροφή χρημάτων.

Το Μπλε αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών που χρησιμοποιούν κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας.  Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος, οι πελάτες επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων, πραγματοποιώντας αγορές με τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Μπλε και έχουν ενεργοποιήσει στο κινητό τους την εφαρμογή Mple Rewards.

Εκτός από την επιστροφή χρημάτων από αγορές στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά στους χρήστες της εφαρμογής Mple Rewards, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσουν ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων.

Καθώς το Μπλε περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, όπως η ΙΚΕΑ, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης, τα καταστήματα STEPHANIS, το Leroy Merlin, τα πρατήρια καυσίμων Πετρολίνα, Agip, Eni και Shell, τα καταστήματα Beauty Line, Holland & Barrett, αρτοποιεία, ταξιδιωτικά γραφεία, η αεροπορική εταιρεία Sky Express και πολλές άλλες, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές, ενώ ταυτόχρονα να επωφεληθούν από προσφορές μόνο γι’ αυτούς.

Δικαίωμα  συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να κατεβάσει και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή Mple Rewards κάνοντας εγγραφή. Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη από το App Store, το Google Play και το Huawei App Gallery.

Μέσω της εφαρμογής Mple Rewards, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τις προσφορές, να δουν πόσα χρήματα έχουν συλλέξει και ποιο είναι το υπόλοιπό τους, αλλά και να καθορίσουν τις ρυθμίσεις που επιθυμούν για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.hellenicbank.com/mple.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!